Zeybal34 ayyy bende az önce eczaneden o markayı aldım akşama yapıcammm Cevap verin doğru çıkar mı yaaa
Fatma_cay14 Zeybal34 hemen çıktı sonra kurudukça belırlestı ama güven vermedi pek test yanıltıyormuş galıba bakalım beklıyorum
Zeybal34 Fatma_cay14 keşke 330 tl ye diğer bilinen testten alsaydım İsmini unuttum onun. Fiyatı çok gelince dedim bundan alayım ama yanıltıyorsa işimiz var demektir 😔
Fatma_cay14 Zeybal34 ben aynı gün ondan da yaptım ama negatif çıkmıştı ıste sıkıntı orda bu pozıtıf olunca onunla yapmıştım da bılemıyorum Bırde nımo testtte de çok sılık cıktı 7 gün varken yapmıştım Sımdı gunum bugün de yapacağım bakalım
Fatma_cay14 Linammm01 ya işte sonrasında farklı bır marka testte negatif çıkınca aynı gün dedım bence yok ama bılmıyorum artık
Fatma_cay14 Linammm01 ben Nimo marka da yaptım oda çok sılık çıktı bundan daha az belırgındı sonra kı günlerde farklı markayla yıne negatıf çıktı bende anlamadım sız kan verdınız mı pekı
Fatma_cay14 Linammm01 işte ben farklı markada yaptım negatıf gördüm ya yalancı pozıtıf galıba dedımmm