Albora Sat 1 Ocak şubat 29 da adet olmam lazımdı olmadı üçüncü gün kahverengi toz gibi leke geldi kesildi şu an 14 gündür gecikiyorum 3 gün önce hassas test yaptım negatif hamile değil miyim?😔
dilaradoyan Albora teste göre değil gibi duruyor. Adet gecikmesi yaşatacak bir şey kullandınız mı bu ay içinde. Ya da mevsim geçişlerinde böyle gecikmeler yaşar mısınız
Parilti007 Albora benim de böyle oldu bir defa. Baya gecikmiştim hatta kesin hamileyim dddim test yaptım negatif çıkmıştı. Sonrasında ya stresten ya psikolojik kendimi çok şartladığım için geciktiğini düşündüm en sonunda oldum
Albora dilaradoyan bir şey kullanmadım hiç ve benim adetim çok düzenliydi ilk defa bu kadar gecikti ve hiçbir belirtim yok diğer adetim gelmek üzere
dilaradoyan Albora bilemedim inanın bu kadar gecikmede insanın aklını karıştırıyor. Biraz daha bekleyin tekrar test yapın bence yani ben öyle yapardım
Albora Ayfersalih28 yok vermedim yeni evliyim burda sağlıkocağı nerde uzak mi bilmiyorum tek gidemiyorum
Albora Ayfersalih28 tek gidemem kaynanamları da yormak istemiyorum şimdi negatif çıkarsa onlarda üzülür boş yere kimseyi umutlandırmak istemiyorum
Ayfersalih28 Albora himm bence cesaretli olun tek.basiniza her şey yapabilirsiniz Ben uzaktayım kimse yok kendim sorup ona göre hareket ediyorum