semadem [bilinmeyen] hersey gibi buda zamlanmis ben temmuz ayinda 800 e anestezili yatırmıştım humeyra hanıma sukur sıkıntı çıkmadı agustos ayinda da hamile kaldım... cok para ama en azindan aci cekmiyeceksin canim islem.bitince guzelce odana alacaklar dinleneceksin malesef universite has. Bu imkanlar yok pek
semadem [bilinmeyen] ins guzel çıkar.. sıra almaniza gerek yok verilen saatte filmin çekileceği yere gidin kadin dogumun bir alt katı onlar sizi hazirlayip doktoru çağırıyor sonuc hemen hazir.oluyor.zaten siz odada dinlenip cikmaya karar verdiginiz zaman odasina ugrayin sekreteri.araya sıkıştırıp aliyor hemen görüşürsünüz doktorla
Aysun NazliBlt doğum ücreti o kadar pahalı değildir ya arkadaşım normal doğum yaptı 1200 verdi sezeryan olan farklı bi arkadaşım da 1500 verdi
Tuba93 Aysun oda süslemesi eklemişler birde 3 pozluk bi albüm veriyorlar o yüzden fiyatlar değişmiş ama ben 10 gün önce fiyat bilgisi aldım 2.250 tl normalde sezeryanda
NazliBlt Aysun evet bende öyle duydum ama 18 gün önce de ben sordum 2.500 dendi oda süslemesi 2 poz fotoğraf doğumdan sonra ki 10 günlük kontrol falan paket şeklinde hatta suda soğuma da 3000 dediler
Aysun Tuba93 sağsalim doğurayım süsü püsü orda kalsın ilk doğumum çok zordu bunda sadece insan gibi davranılsın yeter ekstra şeylere gerek yok
Aysun NazliBlt epidural da istemiyorum diğer süsü püsü de düşünmüyorum bebeğime kavuşayım yeter onları istemeyince heralde parası da düşer 😂
Zlyha71 [bilinmeyen] yani bu kadar olmaz 4 5 önce anestızılı 800 tl ye cektırdım ama mecbur olunca napacaksın olsun canım kafanda soru işareti kalmasın tek sonuçların iyi çıksında artık 3 asagı 5 yukarı .s dua edıyorum senin için oltulu arkadasım 🙏🏼 İnan buna stres yapma kendine sakın .
Zlyha71 [bilinmeyen] hergün fiyat artıyor yetısemıyoruz ☺️☺️ Deseydin yok canım sen yinede bak bana olumsuz düşünme
Zlyha71 [bilinmeyen] canım kendine stres yaptıkça gebe kalmanıda zorlaştırırsın korkma buda bizim sınavımızki sabırla geçmek gerek . Rabbimden dile inşallah sende anne olucaksın zaten sen gebe kalmışsın daha önce bak hiç kalamayan insanları düşün dermansız derdimiz yok en azından .s o yüzden lütfen kendini hırpalama bende senin gibiydim başlarda ama sonra sadece kendime yapıyorum başkasına değil dedim .
sydtns Savulun ben geldim 😄 Buhara hastanesinde çalışma geçmişim oldu daha önce. Doktorları ve imkanları güzel. Ben şu an Faatma hanımın takibindeyim. Gayet ilgili bir doktor diğerleride hakeza öyle. Erkek doktor sorun etmezseniz Muhammet bey çok farklı ilgi konusunda :) Ayrıca temizlik konusunda da başarılı. Odaları ameliyathanesi yemekleri enfes 😄 Yenidoğan yoğun bakım üniteside var ve aktif (inşallah yolumuz düşmez ama) Doğum fiyatlarını bilmiyorum sormayı unutuyorum her gidişimde ama Nenehatuna gidip o leşliği çekmektense değer diye düşünüyorum.
ikiprensesannesiii Merhaba doğum ücretleri oda süslemesi vs fiyatları nedir bilginiz var mı? Eşimin tayini nedeniyle gelicem ve çok vaktim olmıcak hastane araştırma için de 😞