Tuba06
Sen yinede adeti bekle derim ne olur ne olmaz yada doktora git kan testi yaptir belki bebek varsa sorun olmasin
gayecee
[bilinmeyen] bebek olabilir mi canım
Tugcesmsk
[bilinmeyen] tarlusal diye ilaç var adet söktürücü. Adet 40gunu geçince verilen bir ilaç. Sabah aksam 1er adet 7 gun kullanılıyor.
BurcuHamza
[bilinmeyen] kan testi yapmadan hiç bir ilaç kullanma sakin. Benim adetim düzensizdi baştan beri adetim olmuyor diye gittim kan aldı hamile çıktım. İlacı alsaydım kan vermeden bebiş gitmişti...
BurcuHamza
[bilinmeyen] hamile değilsen bile doktora danışmadan ilaç kullanmak doğru değil. O ilacı bende kullandım bi kaç defa ama hep doktor yazdı. Bence doktoruna danış o yazsın ilacini
zynp1512
[bilinmeyen] ilaç kullanmanı tavsiye etmem soğan kürü yapabilirsin çokk iyi geliyor inş.
zynp1512
[bilinmeyen] hımm ama iki kez değil yedi gün bırakmadan yap canım sabah akşam zararı olmaz inş. Birde çok stres yapma çok geriliyor insan gerçekten ister istemez inş hmn olursun ❤
gayecee
[bilinmeyen] o zaman çok strese girmeden bir kaç gün bekle kuzum olmadı tekrar gir doktora ama ihmal etme
Tugcesmsk
[bilinmeyen] hayır bazı eczaneler recetesız veremem dıyor ama baska eczaneye gecersınız. Gayet de verıyprlar. Ocak ayı basında aldım henuz ben recetesız
Senemseninle
[bilinmeyen] Canım önce kesim hamile olmadığını anla sonra soğan kurunu yap ama 2 kereyle olmaz her gün yap 10 gün falan dene kabuğunu da ayrı kaynat iç alerjin,mide sorunun falan yoksa
Seda5892
[bilinmeyen] canım ben 60. Gün olmuştjm Doktorum o zamanda olmazsan gel demişti bir gün öncesinde narı robotta çekip suyunu içmiştim sonradan söktürücü etkisi olduğunu öğrendim
Seda5892
[bilinmeyen] aynen canım hiç olmadan 60 gün sonra oldum... sen o zaman test yap öyle uygula valla canım öncesinde yiyordum bişey olmuyordu o gün içince oldu eşimde hep der nar yaptı diye
Yasemincifci
[bilinmeyen] canım netten araştır hatta saraçoğluna mailden yaz onlar seni bilgilendirsin 2 kere içmeyle olmuyo 15 gün içececen falan yanında kür veriyolar
Seda5892
[bilinmeyen] inşallah canım
Yasemincifci
[bilinmeyen] 2 günde elinde oluyor canım bi iletişime geç istersen
GamzeCan
[bilinmeyen] maydonoz suyu iç canım
Yasemincifci
[bilinmeyen] yaz canım geçmiş olsın😘
Lavinia5
Testere dişli aslan pençesini tavsiye ederim. Regl düzenliyor. Kadın hormonlarını dengeliyor. Ben doktora gittim ama verdiği ilacı kullanmadım. Ben bu otu kullandım 30 gün boyunca kahvaltıdan 2 saat sonra. Çok memnun kaldım.