Evet arkadaşlar sonunda bende yazıyorum hikayemi❤️
Geçen hafta çarşamba akşamı suyumun gelmesi ile hastaneye gittik. Yatisa aldi doktor 40+tüm o akşam. Daha sonra gece saat 12 gibi hafif ağrılarım ve kasilmalarim başladı sürekli nst yaptılar. Sabaha karşı iyice arttı ve ebe muayene etti 4 cm acilmam olmuştu. Doktor arandı ve küçük dozdan Suni sanci verilmeye başlandı ama çok az akıyordu yani dogum olana kadar 1 parmak anca eksildi serumdan. Tabi Suni sanci ile beraber daha çok ağrıdı ama dayanıyordum, lavman yapıldı rakımı yumuşatmak icin iğne vuruldu. Ardından daha çok ağrımaya baslandi 6cm olmuştu bu arada açıklık. Epidural yapıldı. Saat sabah 10 gibi açıklık 9cmdi. Ben hala yatakta yatıyordum nst yüzünden hiç yürüyemedim. Saat 11 gibi 10 cm tam açıklık dedi ebem. Ama biz hala bekledik iyice bebegin aşağıya inmesi icin saat 1 e doğru sanırım dogumhaneye alındım. Keseyi bir kez ıkıninca ben patlatmisim. Sonra nasil ikinacagimi gösterdi ebe ardından doktor geldi 3 4 ikinma ile bebeğim kucagimdaydi. Bir dikisim var o da en son yorgun düştüm ikinsaydim olmayacaktı. Kesi attı doktorum. 13.06 da bebeğim kucagimdaydi. Epiduralin çok faydasını gördüm onsuz en son dayanirmiydim bilmiyorum. Ama benim için güzel ilerleyen bir dogum oldu evet zor ama bir şekilde geçiyor insan anlamıyor zamanin nasil geçtiğini sürekli bisey yaptıkları için. Kızım saglikli Allaha şükür biraz minik dogdu 2630 ama olsun kilo alır zamanla. Benimde hikayem bu oldu Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin