sherife45 merhaba sonuçta 46,x* çıkmış anladığım kadarı ile x bir tane eksik bilgisi olan cvp verebilir mi? Google baktım turner sendrom çıkıyor ama
Kumsalca sherife45 chatgbt diye bi uygulama var onu indirin oraya yazın hatta sonucun fotoğrafını atın detaylı anlatıyor
sherife45 Gunesazra ikili taramam riskli gelmişti 14 haftalık ayrıntılı bakınca kalpte delik gördü doktorum down şüphesini güçlendirdi %80 temizdir ama emin olmak için aminyosentez yaptır dedi 16 haftalıkken yaptırdım ön sonuç temiz gelmişti ama burada okuduklarım bazen kesin tanı da değişebilir sonuçlar olduğu için korka korka beklemiştim şükür temiz geldi
sherife45 Kumsalca Sonuçlarımı aldım direk oraya yazdım korku ile orda çıktı karşıma bu yorum sonra korka korka perinatoloji doktoruma gittim şükür direk baktı 6 sayfaydı amniyosentez sonuçlarım gözün aydın sorun yok dedi ama benim sonuçları alıp yarım saatte diğer hastaneye gidip yolda tek tek taratıp chatgbt sormam ve bir suru kromozom sayması beni benden aldı :( allah herkese güzel haberler ulaştırsın gerçekten beklemek çok zor
sherife45 Kumsalca ense kalınlığı yoktu burun kemiği vardı ama doktorum bazen her şey normal olup down doğan bebekler var deyince emin olmak istedik
sherife45 Eloo3504 İşlem olurken bile ağrı olmadı sadace hafif baskı hissetim 2 3 saat işlem olan yerde uzandım sonra öğle arasına girmeden taburcu ettiler eve gttim uzandım ertesi gün işe gittim ne ağrı ne birsey hiç birşey olmadı bende
Eloo3504 sherife45 benim iğne girişi yerim kanadı işlemden sonra şuan da 5. Gündeyim etrafı mor ve hala hafaket ederken dönerken karnım ağrıyor büyük ihtimalle damara vs denk geldi
sherife45 Eloo3504 alla alla garip dikkat edin yinede belki hassas teniniz bazılar kan verirken bile ağrı morarma oluyor siz çok dikkat edin o zaman kendinize hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah