GlZngin Erken Doğum riski olup ciğer geliştirici iğne olan var mı? Nedir nasıl olur aydınlatabilecek birileri inşallah vardır🙏🏻🙏🏻
Elfbtr GlZngin bende bugün oldum celestone diye bi iğne yanlış değilsem moral bozukluğundan bakmadım bile doğru düzgün adına
Enesim GlZngin kalçadan yapılıyor, sonrasında ben de aşırı terleme ve yanakalrımda ve burnumda kormızı lekeler oluştu
Handey GlZngin ben vuruldum geçen gün şuan 35+1 im hiçbir yan etkisi olmadı.iğneleri eczaneden aldım enjeksiyon odasında yaptılar
GlZngin Elfbtr neden moral bozukluğu var canım 🤷🏼♀️ O iğne de olmasa napardık diye düşünüyorum. Haftalardır erken Doğum riski var zamanı gelse de olsa diyorum bi taraftan da nasıl bir iğne merak ediyorum
GlZngin Gmzehsn maşallah rahim ağzı mı kısa? Bir de kaç doz vurulacaksınız iğne yi? Benim de 19 da 1 cm açılmam olmuştu ama vurmamışlardı. Merak ettim şimdi erken vurulabiliyormuş
GlZngin Enesim işte alerji vs yapmasın diye düşünüyorum 🤔 alerjik bir bünyem var . Hastahane de gözetim altında tutuldunuz mu
Flzmst Bende 2 hafta önce vueundım 4 doz 2 doz aynı anda 2 doz ertesi gün 28. Haftamda enfeksiyon vardı ne okur olmaz diye doktorum sıkıntı olmasın diye yaptırttı şuan 29+2
Tlaytas GlZngin canim bende 20 haftalikken 2 cm acilmam vardi full yatiyorum su an senin durumun ne merak ettim
Gmzehsn GlZngin valla bana işte 24 hatalıktım 1 cm açılmam vardı 24 mm dii rahim ağzım hemen o gün hastaneye yatırıp 2 doz geliştirici yaptı doktor
matisse Erken dogum riski nedeniyle onlem amacli cumartesi gunu iki doz vuruldum. Yagli bi ilac oldugu icin ayni progestan gibi yanma yapiyo o kadar korkmayin👍🏻
Esraazrahlil matisse ben de yarın vurulacağım.doktor bana 2gün ekmek,tatlı vs yeme dedi.sebebini bilen var mı ?hiç mi yemiycez😂
AGuler 28. Haftamda 2 doz vuruldum sadece yuzumde yanma ve kızarıklık oldu onun dışında başka etkisini görmedim.