Rbya Kızlar mart anneleri napıyorsunuz nasıl gidiyor hazırlıklar ne kadar gününüz kaldı inşallah sağlıkla bebişlerimiz doğar 🙏🏻💜🐣
Bebekmert Rbya normalde 55 ama sezeryan olacağı için 40 felan tabi suyumda azalma var daha erken alınmazsa 40 gün var . Bu aralar kalçama ve belime vuran kramplar çok fazla ve midem çok yanıyor onun dışında iyiyim. Tüm hazırlıklar tamam sadece bebiş bekleniyor sağlıkla gelsin miniklerimiz
Edanursoylu Rbya son 50 gün ancak planlı sezeryan olacağı için 40 felan diye düşünüyorum. Bakalim hayirlisi diyelim. Suanlik yata kalka ilerliyoruz🤣
GulsenUlu Rbya 35+5 ile merhaba 🙋🏻♀️ hala calisiyorum. Tum hazirliklar tamam, sadece gece uykusuzluk yuzunden biraz zorlaniyorum, onun disinda her sey yolunda 🥰
Baby_B Rbya son 38 gün kaldı,her sey hazir Enfeksiyon varmis idrarda,6 gun igne kullanmaya basladim Hastalik sürecindeyim Hemen atlatiriim insallah,bebiside subat sonu mart gibi bekliyorux
Rbya Bebekmert Hayırlısıyla gelsin inşallah bebişiniz bel ve kalça ağrıları bende de var benim de son 31 gün kaldı sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻🐣
Rbya GulsenUlu Çalışırken hamilelikte uykusuzlukta çok zorluyor tabi sizi ama az kaldı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah gece uykusuzluk benim de büyük sorunum ama bebişlerimiz için herşeye değer 🙏🏻🐣
Rbya Baby_B Çok geçmiş olsun maalesef hamilelikte enfeksiyon olayı oluyor inşallah sağlıkla doğar bebişiniz 🙏🏻🐣
DENIZ_55 Rbya bizimde son 64 ama sezeryan olacağım için mart sonu olur büyük ihtimalle dogumum benimde bu ay sonu başlıyorum hazırlıklara bende
Rbya DENIZ_55 Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğar inşallah zaman var daha yaparsınız yavaş yavaş valla benim de daha tam hazır değil beşikle bebek arabamız kaldı 🙏🏻🐣
Rbya AnayimBenAna_ Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah bende bugün itibariyle başladım temizliğe ve birde buzluk hazırlığım kaldı daha çok ağırlaşmadan yapmam lazım 🤦🏻♀️🙏🏻
richgirl10 Rbya son 36! kasılmalar çoğaldı, uykusuzluk had safhada😒 odası ve hastane çantası hazır. Bekliyoruz bakalım keyfi ne zaman yeterse o zaman gelecek😏
Rbya richgirl10 Hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsin inşallah uykusuzluk maalesef bende de var ve dünden beri kasılmalar başladı benim kısmetse normal olacak bakalım ne zaman gelecek 😊
Ayse57 Rbya Son 29 gün 🥰🥰 iyi gidiyor çok şükür randevumuz vardı bu gün her şey yolunda şükür 🥰 bu aralar çok uykum geliyor 😁🤣 ayakta uyukluyorum
DENIZ_55 Rbya Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi bende başlamadım 1 ay önce sadece esim evi temizledi bi bakarım duruma göre bi üstünde gecer benim tek kafam taktığım bebek arabasi modeli her çeşit var nette ama görerek almak istiyorum ordada uygun görünce acaba güzel gelirmi diyorum biri almış kötü gelmişti bende vazgeçtim sadece hangi marka alacağımı bilmiyorum tarzi travel sistemi alacam ama hangi model onu bilmiyorum 😵💫
AnayimBenAna_ Rbya benimde bitti sayılır bi mutfak kaldı bu akşamda onu yapıcaklar eltimle büyük görümcem geldi sağolsun bugün yaptık herşeyimi