Ozge_06 Kizlar bilmiyerek bugun Tere yedim ve simdi arastirdim zararliymis diyorlar. Icim icimi yiyor acaba birsey olur mu diye. Bebegim ama asiri hafeketli bi degisiklik his etmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmi ??? 38+2 haftalik gebeyim
Nagos Ozge_06 ne alakası var öyle bisey yok ben çıktığından beri yiyorum tabi ki herseyim fazlası zarar ama alakası yok aklına getirme bile
Glinn Ozge_06 Ozge_06 ben daha 2 gün önce yedim çokta severim ara ara yiyorum hiçbişey olmadı çok şükür 18+1 benimde
Berilikom Ozge_06 ben her kahvaltı da yiyorum yahu niye zararlı olsun tere kadar faydalı yeşillik yokki 36 yım bende dert etme yani😏
SevgibiR Ozge_06 38haftik bebeğe nolsun 😂 düşük yapan yicek yesem bile bişi olmaz doğar en fazla kocaman olmuş o
Serenimooo İnternete göre herşey zarar zaten doğal olan hiçbiri zarar değil ona bakarsan narda zarar diyor ama ben hep yedim kelle paçada zarar diyor onuda yedimbin şükür hiçbi sorun yaşamadık bebişimle az yersen hiçbişeycik olmaz kuzum 😌
Nursen21 Ozge_06 kız artık Doğum zamanın gelmiş yiyeceklerin pek etkisi kalmıyor ki Hem neden zararlı ne yapıyormuş bebeğe