Faiirlytale Kızlar nasipse doğumum Mayısta olacak, bunlar yeterli mi yoksa daha almalı mıyım yaz kıyafetleri daha çıkmadığı için sonrasına bırakmak istedim biraz 7 adet yenidoğan tulum 3 adet yenidoğan alt üst takım 1 adet hastane çıkışı 5li İsimli hastane çıkışı alacağım 7 adet yenidoğan kısa kollu zıbın 5 adet 3-6 ay kısa kollu zıbın 2 adet 0-3 ay kısa kollu alt üst takım 3 adet 3-6 ay tayt aldım
Denizlina09 Faiirlytale ben de 14 haftaligim cinsiyeti bekliyorum ilk başlangıç için iyi almışsınız bence, cinsiyetini nedir 🌸🌸
Edafmo Faiirlytale bence başlangıç için yeterli, zaten yaza geliyor o zaman en azından işte kısa kollu giydirmeye başlarsınız. Benim, mayıs ortası sonu gibi. Bende ağırlık kısa kol uzun tayt, düşünüyorum
PapatiA Faiirlytale temel ihtiyaçlarını almışsınız battaniyesi felan da var ise doğumdan sonra duruma bir bakın bir eksiğiniz yada en çok kullandığınız daha ihtiyacınız olan şey belli olur eşiniz yada yakınınız hemen alabılır biz öyle yaptık sürekli bişeyler aldık 😀
Hayelllerhayatttlar Faiirlytale siz bilirsiniz ama çok çabuk büyüyorlar ilk bebeğimden tecrübe bir çok şeyi giydiremedim bile
dygsss Faiirlytale tulum ayaklı mı aldınız yoksa şortlu gibilerden mi bende haziranda doğum yapacağım da şortlu alsam üşürlü acaba
Faiirlytale dygsss ayaklı aldım bence sizde birkaç tane ayaklı alabilirsiniz küçük oldukları için en azından akşamları giydirirsiniz
keyfimin-kahyasi-misin dygsss Ayaksız ama uzun olanlardan alabilirsin zaten evde giyemez zibinla durur dışarıda giyer
Bahar77777 Faiirlytale bende nayıs ortası gibi doğum yapıcam ama kısa kollu çok almadım genelikle uzun kollu tercih ettim üşür bebekler diye 0-3 ay olarak 4 tane uzun kol alt üst takım aldım 7 8 tane alt 4 5 adet kısa kollu zıbın 0-3 ay 3-6 ay kısa kollu aldım 3 tane Geneli uzun ama ince pamuktan
elmaelmaelma Eğer yıkanınca kurutma probleminiz olmayacaksa yeterli bence. Biraz bebeğe de bağlı oluyor. Çok kusan ya da çişi kakası taşan bir bebekte günde 7-8 takım kirlenebiliyor. Doğuma yakın kilo durumu belli olunca belki ekleme yaparsınız duruma göre.
Nazo77 elmaelmaelma çiş taşması ilk dönem olan bir durum mu bende bezde yada bende sorun var diye düşünüyorum.2-3 saati geçmiyor ama günlük 4 takım değiştiğimi bilirim.