Canoski_1 İlk gebeliğim olduğu için genel olarak bebeğe ne alabilirim,haziranda doğumum bu ay biraz bir şeyler alayım diyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🤰💞
deletedmom43191 Canoski_1 yaz bebeği olarak kisakol daha çok tercih etmelisin ve yenidogan kıyafetleri 5 10 parça alsan yeter çok çabuk büyüyor yenidoğan
Bibebek_2kedi Canoski_1 benimde haziranda doğum ve ilk gebelik ben 10-15 takım yenidoğan aldım ince kalın yazlık kışlık hepsinden var nolur nolmaz diye çünkü bebekler bizim vücut ısımızda olmuyolar daha çok üşüyorlar genelde
2bebek-41 Canoski_1 ikinci bebeğim ilki erken doğum oldu 36 hafta muhtemel buda öyle olacak gibi Mayıs sonu Haziran başı bekliyorum. Normal tarih 20.haziran. yaşadığınız şehre göre değişir ben Kocaeli’de yım hemen çok sıcak olmuyor o yüzden uzun kol takım alıyorum birde muslin almaya çalışıyorum uzun olanları
deletedmom43191 Canoski_1 uzunkol giyemiyorlar malesef bende haziran ve temmuz annesiyim boşuna duruyor uzunkollar
Canoski_1 Tuba123456___ ya öyle de her ay maddiyat konusunda bir tutmuyor o yüzden başlamak istedim ama
Canoski_1 deletedmom43191 kısa kol zıbınlar felan alırım da sadece takım olarakta ince şeyler alsam mı diye düşündüm birden
Canoski_1 Bibebek_2kedi işte bende alaşım var bizim gibi değiller sonucunda hemen üşüme durumları da olabilir diye düşündüm
Canoski_1 Bibebek_2kedi o halde en azından yeni doğanlar uzun kollu pamuklu alayım , teşekkür ederim 🤩
Ciiseemmm 2bebek-41 benim de 36.0 da doğdu ilki bu da erken mi olur sizce doktor öyle mi dedi sizdeki sebep neydi bana enfeksiyon demişlerdi
Mommywolf Yenidoğanlardan üç takım kollu yeter tişört şort şeklinde tulumlar var onlardan alabilirsiniz. Uyurken üstüne de dört katlı müslin örtüyordum ben yeterli olurdu. Ama benim evim aşırı sıcaktı yani.
Canoski_1 Mommywolf anladım bizim evimiz ılık oluyor yazları yüksek katta olunca birde rüzgar vs serin olabiliyor illaki
ttazeannee Canoski_1 6 haziran da doğum yaptım sadece beş takım aldım. İlk doğduğu zamanlar alt üst uzun kollu giydirdim sonra bütün yazı sadece zıbınla geçirdik Akşamları ya da yatarken pijama giydiriyordum. İyi ki de az almışım hiç giyemeden büyüyorlar Büyüdükçe alırsınız
Canoski_1 ttazeannee aynen benimde az alaşım var en azından giyebildiğini giysin sonra hemen buyuyecek yeniis alınacak
Mommywolf Canoski_1 o zaman siz uzun kollu ince zıbınlardan da alın 0-3 Ay altına da ince uzun pijama altları alırsınız anca olur
ttazeannee Canoski_1 bazısını iki kere giydi küçüldü zaten yazın hemen kuruyor kıyafetler birkaç saat içinde. Büyüdükçe boyuna kilosuna göre alırsınız
Canoski_1 ttazeannee anladım o zaman ufak tefekte olsa bir kaç takım alıp sonra buyudukce almak veya alırsam da bedeni büyük almak daha mantıklı
m_mervee Canoski_1 ben nemli sıcak bölgede temmuzda doğum yapmıştım ilk hafta uzun hastane çıkışları giydi sadece sonra yaz bitene kadar tek zıbın giydirdim ya da şortlu yazlık tulumlar var onlardan giydirdim hep