Ozge16_ Fatnur38 beta değerine benim doktorum hiç bakmadı mesela hiç bilmiyorum ben kaçla başladığımı ultrasonla baktı hep ve adet tarihimle uyumlu değildi ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadık yani sadece doktoruna güven ne derse o yani doğru olan
Kikiriki Fatnur38 uygulamadna baktıysanız eğer döngüyü 28 gün olarak otomatik hesaplıyor. Benim döngüm 35 gün mesela ona göre benimde uygulamada çok farklı çıkıyordu
Fatnur38 deletedmom43191 henüz gtmedim doktora Canm kan testi verdim sadce son aedete göre düşük geldi bana ondan sormak istedim
Fatnur38 Simallll kuzum benm beta negatif çıkmış ama daha adet olmadıysan geç döllenme olabilir genede az daha bekle sen öyle kan ver
Simallll Göğsümdeki doluluk hissi dışında hiçbir şey yok asm doktorum da birkaç gün daha bekleyelim kanı öyle tekrarlayalım
ynzl Fatnur38 pazartesi verdiysen çarşamba tekrarlaman lazım canım aynı saatte ve aynı yerde olmasına dikkat et ❤️
Fatnur38 Kikiriki aynen birde 5 haftalık da mesela beta 20 ile 7300 arası olmaliymis normal geldi şuan ama bilmym hakkımızda hayirlisi
ynzl Fatnur38 evet evet alırlar canım beta artışını takip etmek için dersin. Tabii bazı gıcık olanlar da çıkabiliyor geçen birine 15 gün sonra gel demişler de normalde öyle bir sorun çıkmaması lazım