Elifimsib zeynepdgd 22+0 da gitmiştim yaptırdığım perinatolog tam zamanı demişti orada diğer bekleyenlerde hep 22-23 haftalıktı
dilaradoyan zeynepdgd en ideali 22dedi doktorum özellikle o haftama almıştım randevu. Ama 20-24arası yapılıyor
hamcokelek33 Doktorumuz 20-24 haftalar arasında istediğiniz zaman gidebilirsiniz demişti. Ama herhangi bir acil sağlık sıkıntısı yoksa 23de falan gitmek en mantıklısı, çocuk tam büyümüş oluyor çünkü
zeynepdgd hamcokelek33 Yaşadığım ilde değil farklı bir ilde gidiyorum hastaneye. Eşimin işinden dolayı ya 22+5 te gideceğim ya da 23+0 da. Sizce hangisi olmalı.
zeynepdgd 21+5’te gitmeyi düşünüyorum. Çokta erken olsun istemiyorum bebeğin kalbi gelişmiyormuş çünkü erken gidilen haftalarda o yüzden olumsuz bir şey duymak istemiyorum 😌
zeynepdgd Bir an önce bebeği görmek istiyorum aslında bir yandan da bekle biraz daha diyorum tam gelişsin organları falan bilemedim o yüzden 😏
Edanursoylu zeynepdgd 20-24 hafta arası yapiliyor ancak çoğu doktor 22 23 hafta en uygun haftalar diye dile getiriyor ancak 24de geç değil gidilebilir👍
hamcokelek33 @zeynepdgd "#p35704483 bence ikisi de uygun, zaten arada bir iki gün var. Sizin için hangisi müsaitse o zaman gidin🥹
arinmommy Doktorum 18-22 arası demişti 20de gittim bugün. Herhangi bir sorun olmadığını sadece beslenme şeklini değiştirmem gerektiğini söyledi