Sibel0881 1umutturyasamak ben jokerden park yatağı 299 tl ye aldım canım 70*120 cm bayada büyük kullanışlı orayı takip et
Meralim09 Rmk ben aldim ama daha kullanamadik tabi ama hafif duruyor arkadaslarimdada bundan var kullaniyorlar memnunlar yani
Rmk Meralim09 siz ne kadara aldınız Acaba kaç yaşına kadar kullanabilirim bunu merak ediyorum çünkü kayınpederini alacak uzun süre kullanmak isterim onlar başka bakmışlar biz bunu istiyoruz dedik sıkıntı olmasın😁
Lil Dmlaaa DrElf Yatakları nasıl çileğin? Ben beşiklerin siparişini verdim yatakları başka yerden almayı planlıyordum ki ölçü ve boyut için sadece kendisinden almak gerekiyormuş veya özel yaptırmak zorundayız...
Dmlaaa Lil Henüz kullanmadık ama kullanan arkadaşlarım latexy yataktan memnunlar. Karyolanın ölçüsüne göre bulmak zor olabilir belki, benimki 70x140.
PelinAli Meralim09 bebek arabasına karar verdiniz mi benim de doğumum Nisa’nda ama hala ne alacam bilmiyorum
Kamelya Findikannesi dr brown başlangıç seti var cam değil onuda tercih edebilirsiniz ama kullananlar camdan memnun diğerinden daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Ozgetmrlnk [bilinmeyen] katılıyorum sana canim ben artik indirim postunu açmaz hâle geldim ipin ucunu kaçırdık anlamiyorum artik indirimden baska hersey konusuluyor🙄🙄
YsmnYsn Meralim09 ben set olarak alacağım başlangıç seti. Zaten uzun zaman gidiyormuş. Şu an en uygun set fiyatı 180 lira. Akakçede buldum.
sususdden EcemSavas çok uzun süre gidiyor oğlum 10 yaşında ve ona hala mustela kullanıyorum(beyaz ben gibi bir durum olmuştu bi dönem)doktor önerisiyle kocaman çocuk olmasına rağmen en az iki şampuanlama yapmama rağmen ne zaman aldığımı unutacak kadar uzun süre gidiyor
sususdden [bilinmeyen] çok uzun süre gidiyor oğlum 10 yaşında ve ona hala mustela kullanıyorum(beyaz ben gibi bir durum olmuştu bi dönem)doktor önerisiyle kocaman çocuk olmasına rağmen en az iki şampuanlama yapmama rağmen ne zaman aldığımı unutacak kadar uzun süre gidiyor