Buse1907 DeryaOguzhan https://instagram.com/inci_tasarim?utm_source=ig_profile_share&igshid=b7lr7zy9lofx Fiyatları piyasaya göre daha uygun canım. Çokta güvenilir. Sayfasında pek birşey yok, ama özelden yaptığı ürünleri atıyor. Nette de beğendiğin varsa, birebir aynısını yapıyor.
Ayazayaz SerminMutlu ben ilk çocuğumda götürmedim vermemek için hem emziriyordum hem sütümü sağıp kaşıkla verdim kaşık olmazsa şırınga tercih edilir biberona alışamasın isterseniz tabi
SerminMutlu Ayazayaz canim bende istemiyorum alismasini hastaneden koyun dediler sadece mecbur koyacagim ama konusacagim da istemiyorum kullanmasini diyerek hic birimiz gerek duymayiz sütlerimiz bol.bol gelir insallah 🙏😊
useyma Asude ben hastane çıkışı ve diğer çoğu giysisini kitikate aldım..siz de bütçenize göre hareket edebilirsiniz..ama aziz bebe markasını da çok duyuyorum 🙋🏻♀️
Ozge-34 Kızlar selam 🙋♀️ Hamile çekimi yaptıracak olanlar ya da yaptırmış olup memnun kalanlar İstanbul için öneride bulunabilirler mi ? Dış çekim ya da stüdyo çekimi farketmez
Sedef-345 Ozge-34 ya bende Doğum fotoğrafçısı artırıyorum https://instagram.com/ebrukaramanphotography?utm_source=ig_profile_share&igshid=nd2flz164rap attığım linkteki kişiyle konuştum doğum çekimi alana hamilelik çekimi bedavaymış . 1000 tl ücreti. Sadece Doğum fotoğrafı içinde başka sayfandan 850 tl fiyat aldım .
Yagmurk Hanımlar kafam çok karıştı bu gümüş kapaklardan alan kullanan bilgisi olan varmı ??? Faydasını gördünüzmü??? Silverette silvermom silvernurse????
Simya13 Yagmurk ben aldım ama daha doğum yapmadım 11 mart haftasına sezaryan günü vericek . Kullanınca yazarım
Rafiye07 Merhaba arkadaşlar,banyo filesini köpüklü mü aldınız düz olanlardan mı ?Hangisi daha kullanışlıdır acaba?
SerminMutlu Merhabalar kizlar sleppy markasının hosgeldin paketinden faydalanan varmi ona gore alacagim icinde neler var degermi 150 tl vermeye ?
Tubi231089 SerminMutlu hoşgeldin paketinde 4 tane 40 lı ıslak mendil,alt açma 10lu,40 lı bebek bezi var 1 nu ve 2 nu ve civilde en son 50 tlydi
Buse1907 SerminMutlu 2 paket bebek bezi, 4 paket ıslak mendil, 1 paket kullan-at al açma var canım, ama 50 tl olması lazım. Hatta bazen 40 düşüyor. Bence değer tek alt açma 10-15 zaten.
Zehramom SerminMutlu cnm bana kalırsa küçük paket al bazı bebeklere iyi gelmediğinden ben paket degil normal yenidoğanla başlayacagım mesela