nura23 Merhaba kızlar. Tavsiyenize ihtiyacım var. Mustela yeni doğan set alan ve kullanan var mı memnunmusunuz
Elftrk nura23 bende şuan onun kararını vermek için buralarda arayıştayım mustela mı bübchen mi diye 🙈😂 kullananlar yardım etsin bize 😂
Atarlianne SerminMutlu jilet göremedigim bölge oldugundan çok yoruyo belimi agrıtıyo ve keserim diye de korkuyorum☺☺
SerminMutlu Atarlianne canim ayna koy onüne oyle daha kolay oluyor hersey vücuduna kimyasal surmekten iyidir bence
nura23 Elftrk Benim arastirmalarima gore mustela sadece eczaneler ile anlaşmalı imis. yani internet sitelerindeki bulunan ucuz mustela ürünleri çakma fiyatları da açıkçası çok yüksek. mühendis oğlunun önerdiği diğer ürünlerden mi alsak
Elftrk nura23 bübchen şuan e bebekte indirim de sonuçta Alman markası ve almanlar çok titiz çalışıyorlar ben o yüzden o markaya da güveniyorum 😊 mühendisinoğlunu takipten çıktım psikolojim bozuldu 😂🙈 bir şey almadan sürekli girip bakıyordum dedim sanki bizi büyütürkerken bu kadar dikkat etmiş annelerimiz o yüzden içeriğine kendim bakıp almaya karar verdim 🙈😂
SerminMutlu Zuhresule canim jilet yapabilirsin bence ozaman cunkü tuy dökücüler cok zararli birde benim cogu cevrem son ana kadar agda yaptirdi seninki niye yasakki ?
Tubi231089 Papatyasever hametan nın tedavi edici etkisi var uygun dye dedim gerek olursa alırsınız olmadı
Ayazayaz Tugce60 malesef link paylaşamıyorum uygulamadan nasıl paylaşıldığını bilmiyorum hemşire sütyen yazarsan hepsi çıkıyor önüne
Elwing6 SerminMutlu makinaya zarar veriyormus tikanma yapiyormus aritilmasi zormus nasil yapacagiz ;(
Gzmbrk https://urun.n11.com/ev-tipi-ana-kucagi/sallanir-besik-yer-besigi-bebek-besigi-salincak-anadizi-P305464113 böyle bişey alıp kullanan oldu mu kızlar kullanışlı mı acaba
NedretDemirayErdem Elwing6 bio oil liearac ve mustela kullandım sabah akşam sürdüm henüz çatlamadım 🧿inş çatlamam 36haftalık hamileyim
SerminMutlu Elwing6 ben boyle problemleri duymadim çevremde de kullanan cok sadece lekeleri tam cikaramadigini duymustum o kadar bilmiyorum begenmezsen ne alirim ama simdilik dalan roxy :)