semazkcblc bende çilek mobilyadan almayı düşünüyordum beşik ve yatağı nevresim takımı😕
bide Kraft in visko yatakları var60*120 5 cm yüksekliğinde 301 tl olan. Bu yataktan kullanan varsa fikir verebilir mi? Ahşap mobilyaya inçe mi olur ki 5 cm 😕😕
Kizlar biz casual cadillac bebek arabasi almistik ebebekten ama arayip iptal ettiler. Simdi yeniden arayışa girdim açıkçası farkli bi araba bakmak istiyorum BASTON TRAVEL arabalarin daha kullanisli oldugunu duydum .. ÖNERİLERİNİZİ BEKLIYORUM 💝
    [bilinmeyen] otribebeninkine bakacagim ben bi oda ayniysa napacagim bilmem elektrikli almak istemiyorum :))
    despina234 biz e bebektekileri cok begenmistik esimle baktigimizda indirimde 600 tl idi fiyati ben mobilya besik alacagimdan vazgectim almadim ama 🙏💙
    Usakli64 aaaa internetten mi almıştınız acaba o yüzden mi iptal ettiler merakımı maruz görün bizim de stoktan araba bekleyen bir arkadaşımız var da.

Ben de bir şey soracaktım kızlar depend tek paket yeter mi sizce?
      Minikmucize67 ben surekli yapiyorum kargo 1 gunde geliyor urunleri de gayet kaliteli tabi hangi urunu sordugunuzu bilmiyorum ama ?
      DrElf Merhaba😊 ben çilekten selena baby karyola-dolap ve latexy baby yatak aldım. Henüz kullanmadık ama bebisi olan arkadaşlarım yine çilekten ayni yatagi ve farklı karyolalari aldılar (cotton baby, natura baby ve mocha) cok memnunlar.
        Dmlaaa biz de çilek düşünüyoruz ama başka yerlere de baksak mı diyoduk içimi rahatlattınız en azından beşiği kaldırır karyolası gelir onun yerine diye tam set almayı düşündüm.
          denizcik 😊 sevindim ozaman. Bizde ebebekten anne yani aldık (onu kısa bir süre) kendi yatak odamızda kullanıcaz, odası içinde çilek i tercih ettik. Çevremdeki herkes çilekten çok memnun, çok da cici duruyor, kaliteli, sağlıklı da.. umarım siz de memnun kalırsınız😊
          DrElf Evet onu aldim odası icin, ayrica e-bebekten anneyani aldım(tekerlekli ve sallanan). Onu yatak odamda bir süre kullanıp sonra odasına geçince karyolasini kullanıcam, şimdilik planım bu😊
          denizcik evet 8 subatta aldim arayip stok bitti dediler ayni gün uşak'taki magazalar da indirim yapmisti simdi cadillac kalmadi diyolar mecbur farkli bisey bakicam. Bakmosken de BASTON travel bakayim dedim daha kullanisli diye duymustum
            Dmlaaa
            Sanırım Selena’nın bir koruması asansörlü?? Yanlış görmediysem