Buse1907 Montessory Ben almıştım canım ama birinin indirimi bitmiş, birinde de stok kalmamış. Acelen yoksa bekler, yine denk gelir muhakkak.
Papatyasever Montessory benim bebeğim yaz bebeği olacak o yüzden battaniyelerini ayrı aldım müslin aldım e bebekten bide pike aldım bi tık daha kalın olan o setlerin için kalın pike var zaten battaniye Yok.
Tubi231089 N11.com dan aldığım dalan roxy elime ulaştı çok güzel kokuyor toz deterjan bilginiz olsun n11.com da var
Woerigjjjffjdkfkx Yagmur9833 bence park yatak daha mantikli katlayip kaldrabilrsin yatağının yanında durur oda oda gezdır gerçi benimki ondada yatmadı ama en azından katladim kaldrdim mobilyayi kullanamzsan yer kapliycak
Herseeyinasli Sevgili hamişler dolap uygulamasını biliyor musunuz bilmiyorum ama orada da çok uyguna sıfır etiketli ürünleri satan anneler, ve firmalar var. İsterseniz bir bakın, ben baya etiketli hiç kullanılmamış ürün aldım.
Herseeyinasli Sinem11 kapıda ödeme yok ama ürün size ulaştıktan sonra, uygulamadan onay veriyorsunuz ve para o zaman karşıdaki kişinin hesabına geçiyor. Kredi kartı veya banka kartı ile alışveriş yapıyorsunuz.
Hsrtemre Papatyasever bence çok gerekli tam altını açıyoruz bezini alıyoruz az hava alsın diyoruz bir daha yapıyor benim için elzem ama kullanmayan da çok var sanırım
Hsrtemre Papatyasever Molfix öneririm Yenidoğan 1 numara ile başladık hatta hoşgeldin bebek paketi var Molfix in ondan alabilirsiniz biz öyle yaptık. 40lı 1 numara paket 1 hafta gitti bize 1 hafta da 40tane rahat gidiyor
Salmanc SerminMutlu bende öyle yapıyordum bir arkadaşm doğurdu 5 takm almştı yetmemiş hep kustuğu tükürdüğü için bide hastame pisi olduğu için aşırı kirlenmiş eşini göndermiş 5 takm daha aldrmş