magi Gizzy canım sen bebekçikolatası.com dan yaptırmıştın çikolata sanırım tadı, kalitesi nasıldı 19 günüm kaldı artık sipariş vermem lazım😄
Gulayse0233 magi ben de tam anlamıyorum ki süreden canım . Benim de 48 gün var. Ben de yaptırmam mi beklemem mi kararsız kaldım . Ama birsey olacağını düşünmüyorum. Havalar sıcak değil. Gelince de muhafaza ederiz
Sura2 Gulay123 evet ya aldım yani parasına göre çok iyi. Fakat dışı kışlık gibi bidğimiz montlardan değil keten kumaşı var içi yünlü baya beğendim ben 🤗
zeynepbetulonder semazkcblc biz de çilek ten aldık mobilyayı, ama henüz gelmedi , neden memnun değiller acaba? Nevresim falan da ordan almayı düşünüyordum🤨
semazkcblc zeynepbetulonder hayırlı olsun☺️kumaşından memnun kalmamışlar yıkadıktan sonra çok kötü olmuş canım
Sura2 Gulay123 ya zaten tam kışlık değil kışın ince olur bence 9 ay idealdir Eylül Ekim gibi giydirirsiniz
Esra7261 Gulay123 Kasım da bebeğiniz 8 aylık olmuş olacak bile yani kış yeni başlarken o yüzden büyük alın
zeynephazalnisa kizlar joker den indirimli bebek kuveti almistim simdi geldi cok guzel 20 tl ye inmisti gideride var
denizcik Kızlaaar bugün ebebekte joie ürünlerinde indirim var. Serina ana kucağı düşünüyoruz ama alıp kullanan var mı? Önerir misiniz?
Buse1907 Nurcanstn https://instagram.com/inci_tasarim?utm_source=ig_profile_share&igshid=1d5a97ems85xu Ben herşeyimi burdan yaptırdım canım, çok memnun kaldım. Fiyatlarda uygun geldi bana.
seymaemrullah43 Kızlar ateş ölçer alacağım da sizce hangi marka model iyi . Uygun fiyatlı birsey dusunuyirum