SerminMutlu Akdasd bio oil kullaniyorum 3. Kutuyu bitirmek uzereyim cok memnunum tabi daha doguma baya var o yuzden catlak konusunda birsey diyemiyorum. Ama cok arastirmistim ben
Sultansare SerminMutlu trenyoldaki indirimden bi arkadaşım bana hediye olarak almış dün sipariş vermiş de canım aparatda lazım mı diye merak ettim bende çok sağol ☺️
SerminMutlu Sultansare kullanimina bagli olarak degisir ben her halukarda aldim cok fiyatli bir urun degil cunku lazim olursa kullanacagim canim :)
DrElf Eminer Benım ki mayıs sonu insallah, bu kış 6-10 aylık arası giysin diye 1 yaş almıştım. Ama içime kurt düştü sen öyle deyınce insallah küçük olmaz😕😕
aycaayse Kızlar heran doğurabiliz 39. Haftamdayım epilasyon işini nasıl yapıyosunuz sonuçta heran doğum başlayabilir ve duşa girmeye vakit kalmayabilir bu konuda fikri olan varmı acaba
Kurbagaannesi aycaayse canım kuaförde ağda yaptırabilirsin uzun süre rahat edersin zaten şimdi yaptırsan daha 10 gün çıkmaz 💁🏻♀️
SerminMutlu aycaayse benim butceme uymadi yoksa bende kesin o ikisinden birini alicaktim güle gule kullanin insallah :)
SerminMutlu Ed71 benim yaz bebegi diye almadim hem hem de cok kucuk kucuk doldurmaya karsiyim acikcasi :)
Ed71 SerminMutlu ben de öyle nisan da doğacak nasipse biraz yetik kıyafetler almaya çalışıyorum yenidoğan bedenleri 40cikana kadar giyer anca zaten
seymaemrullah43 Gzmbrk kesinlikle elektrikli. Manuel çok can acıtıyor. Ben civilde indirime girmişti kraftin elektriklisini aldım. Kullanan arkadaşlarım da kesinlikle elektrikli diyorlar.
aycaayse Ellaynagme aynen ağda ama heran gelebilir ağdada almıyo minikleri her hafta da ağda yapılmaz acil durumda tüt dökücü faşan kullanıcam olmadı
Tubi231089 https://urun.n11.com/battaniye/funna-baby-pamuk-battaniye-70x95-cm-P293866562 Arkadaşlar havlu gbi olan battaniye bu bn birtane daha söyledim uygun geldi bilginize
Lylyilmaz Ayin 24unde ebebekte tekstil urunlerinde indirim var diyorya arkadaslar acaba yataklari da kapsiyormudur park yatagin icine yatak alicam