Derinnge34 Montessory eşimin abisi hediye alıcak bize. Ama geçen gün civilde 1200 lira bişeydi fiyatı gayet iyi gibiydi diğer mağazalara göre. Nettende araştırabilirsiniz
Salmanc Tgce16 34 e girdim karnımda hiç yok basenimde eskiden kalmalar vardı onları onardı biraz hattaa yenisi çıkmadı ama. Sayfasına girin arştırın her türlü ürünü var bebe yağını da bu marka aldım içilebilir garantisi var o kadar doğal
SerminMutlu Kizlar korse aldınız mı aldınız ise ne marka aldınız ? Yamuna ve owli arasında kaldım🙄🤦♀️
srfnr SerminMutlu canim yamuna cok pahali bende hep onalara bakmistim arkadsm almis hepsiburadan mi ne 50 60 tlye filan ayni diyo bi fark yokmus sıkı oldugu surece markasinm onemi yok islevi onemli embakorse var bide o daha uyhun onada bak istersen
SerminMutlu srfnr evet banada epey pahali geldi ama cok ise yaradığı söyleniyor ondan kararsizim ucuz birsey alıp memnun kalmamakta var🙄😑
SerminMutlu srfnr arkadasim kullanıyor cok memnun ama bana kullanissiz geldi ben almadim canim ne beklediğine gore değişiyor sanirim memnuniyet 🤗
Fatmanurkorkmaz srfnr bende alırken çok araştırdım yolda tekerleği çıkanmı dersin neleri var kar edicem derken bebeğimin sağlığını riske atamam diye düşünerek Kraft twist xlx aldım.
srfnr SerminMutlu modeli sepet gibi oldugu icin sıkınti bence cocik ayalrini nerden cikarcak önü kapali 😁
srfnr Fatmanurkorkmaz o da beneto gibi sepet gibi modeli sorun oyle.olmasi iste bu cocuk ayaklarini nerden uzaticak ayak kismini indirsen sırti yukari kalkcak oturarakmi uyucak 😏😏
srfnr bu arabanin ayak kısmi kapali oldugu icin cocuk buyunce bacaklarini nereye uzaticak 😁 arabayi yatrsan ayaklari sigmicak dik koysan oturarak uyucak bilemedimm 🤔🤔🤔
Fatmanurkorkmaz srfnr zaten belirli bi yaşa kadar bebek arabası kullanabiliyoruz daha sonrasında çocuk içinde durmuyor, yeğenlerimden hep bunu gördüğüm İçin 2 yaşından sonra kullanacağımı düşünmüyorum
tubasd srfnr onunu ister acin ister acmayin size kalmis bisey o onu acilabiliyor yani inlar normal diger bebek arabalari gibi ayagi disarda kalabiliyor çocuğun yagmurda yada kisin pali kullanabilir yazin acilabilinir mesela
Rrraaaiiinnn dyguyldz86 merhaba benim aile hekimim endost all marka kullanıyor bende nasipse ondan alacağım yoksa braun prt 2000 alacaktin koltuk alti ölçersen ama vazgeçtim. Dağlık ocağında her gün insan geliyor ve ölçüm yapıyor bebekleri bizi ondan o marka alcam 70 tl civarı fiyati da uygun bilginiz olsun.