Aysenaz6143 Peri_6161 https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/ebebek-apolena-arabali-oyuncak-yastik-436272588 bu tarz yastık mı aldınız acaba. Sormak için girmiştim tesadüf ki sizin yazınız çıktı karşıma ilk🙇♀️
Peri_6161 Aysenaz6143 evt yıldız ve bulut aldım gülen suratlı 🥰ama sanrm enucuzbebekmarkette daha uygunları var bakın ıstersnz
Modies mltmptk orta sert gibi çok yumuşacık değil. Ama hani dedim 2 3 pijama gitse birine de bununla idare ederim kanamamız falan olacak malum çok ta öyle pahalı birşeyler almak istemedim
Gulenay Kızlar hastane çantasına bebek için mama yada işte süt hazır mana mı diyorlar hani ilk etapta süt gelmeyebiliyormuş onu veriyorlarmış aç kalmasın diye hangi marka kaç numara nedir bilgisi olan varmı bana yazın lütfen az zamanım kaldı
Salmanc Gulenay ben bir doktora yazmıştım aynı soruyu mama her yerde bulunqcak bişey almanıza gerek yok sütünüzün gelmesini bekleyn anne karnından çıktıktan sonra bir damlası 3gün yeter yazmıştı
Elifffatih Gulenay süt gelmeme değil aslında ilk başta kolostrum sütü var az ve yoğun ve ilk gün bebeğin midesi çok küçük yeterli
basakhanim Salmanc bence de koymayın sütünüze inanın hiç gelmezse hastane verir ya da biri eczaneye iner alır
Salmanc Valla bende aynısını merak ediyordum çantama alayım demişyim instagramda doktora yazdm ünlü bir doktora cvp bu şekilde versi istersen adresini atayöm
Hnsa İnstagram da takip ettiğiniz uygun güzel ürünler satan sayfaların linklerini gönderebilir misiniz yeni açtım da takip edeyim bende inşeallah. Şimdiden teşekkürler ☺️
zeynephazalnisa Hnsa bebecimo Dan urun aldim guzel bide enucuzbebekmarket vaar otdanda aldim fiyatları uygun bakin ısterseniz
Neseozkan Hnsa https://instagram.com/kokos_anneler_sayfasi?igshid=1ujgl9v1f8u7f hem uygun hem çok güzeller ben her şeyimi yaptırdım
Gamzeliii Doga_deniz kesinlikle çok kullanışlı ılk oğlumda aldım bebeklikten başladı dört yaşına kadar kullandım kardeşi gelcek olmasa dahada biner😊😊
[silindi] Benim anneme dua edin lütfen. Çok hasta. Her yeri hortumlar vs. Hamile olduğuma hem seviniyorum hem şaşkınım. Oğlumun olmasını çok istiyor 5 haftalığım anneme diyemedim. Cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum. Ona gidip ‘ANNEEEEE ERKEK TORUNUN OLACAK’ demeyi çok istiyorum. Hamilelerin duaları kabul olur. Lütfen lütfen bana dua edin Rabbim eli ayağı düzgün oğul evladı versin bana. Annemde mutlu olsun😢