Taneminci
Ben giysi ve diğer gerekli olanları LCW, Civil, H&M, E- Bebek'ten aldım.
-Bol zıbın (kısa kollu, uzun kollu, yarım kollu) (0-3, çoğunluk 3-6 aylık)(Doğum tarihi de önemli)
- Emzik (Avent), biberon, tırnak makası, küvet, burun aspiratörü
- Bebek bezi (Sleepy), alt açma örtüsü, emzik kutusu
- Bebek bakım çantası, ıslak mendil (Beby Me), pamuk, şampuan (Mustela), bebek yağı, bebek kulak çöpü, pişik kremi, Hamaten (sarı kutulu tedavi edici pişik kremi)
- 10'lu hastane çıkışı, 5'li takımlardan 4 adet, patikli-patiksiz alt (0-3, 3-6, 6-9 ay)
- 3 kalın battaniye, 5 penye örtü, 6 müslin örtü, bol ağız bezi, müslin omuz bezi, çorap
- Bebek arabası ve ana kucağı
- Nevresim takımı 5 tane, yastık, yorgan, havlu
- Çamaşır yumuşatıcısı, çamaşır deterjanı, biberon temizleme deterjanı (Ben Green Clean'ı yeğledim katkısız ve bitkisel olduğu için.)
-Beşik, beşik yatağı, beşik yan koruyucu, alez
Siz kendiniz ekleme, çıkarma yapabilirsiniz.
Kendime de 2 pijama takımı, gecelik, kalın 4 çorap, iç çamaşırı, emzirme atleti (çok işe yarıyormuş sütyenden), emzirme sütyeni, terlik, lohusa pedi, depent, deodorant, havlu peçete, normal peçete, göğüs ucu kremi, havlu, nemlendirici krem, tarak, makyaj malzemesi vs. koydum.
Çok üşüyeceğimi düşünerek hırka ve hastaneden çıkışta giyebileceğim giysi alacağım bir de yanıma. Beşiğim kaldı benim. Bir de süt sağma makinesiyle göğüs kalkanı.
Giysileri yıkayıp ütüledim. Sınıflandırdım. Kilitli buzdolabı poşetlerine üstüne içindekileri yazıp koydum. Doğum yapacağınız hastanenin doğum bölümünden kesinlikle bilgi alın. Neler getirmeniz gerektiğini sorun. Yazdıklarımdan kimisini onlar da verebiliyor.