Hzlhakko teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağıma alıyım da 😀. Sonra çıkarırım inşallah
    Ben 6 haftalık hamileyim kortizon kullanıyorum aranızda kortizon kullanan var mı yardımcı olun bana lütfen
    Nessli kantaron yağı ile fındık yağını karışıp sürmeyi tavsiye etti aktar ben şimdilik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Mümkünse adı markası olan hiç birşeyi almamaya çalışıyorum. Doğal el yapımı yağlar temin etmeye calisiyorum
    bebek bezinde indirimin olduğu bi site var mi
      Eminer sleepy yenidoğan set arıosan indirimde bi sitede var
        Yaser27 bana çok pratik gelmedi, biraz fazla yer kaplayabilir. Birde yenidoğan bebeği beşiğe uyurken koyuyorsun, o yüzden sabit olmasını tercih ederim.
        [silindi] bence file baya iş kolaylaştırıyor. Zaten ortamı ısıtıyorsun birde 40 saate banyo yaptırmıyorsunki bebeğe. Sık sık ılık suyu vücuduna döktünmü üşüme fln olmuyor. Yenidoğan bebek dönmediği için ilk zamanlar çok fazla tutmuyorsun. Sadece başını destekliyorsun biraz ağzına burnuna su girmesin diye..
        Bebeğim 3 aylık oldu hala kullanıyorum. Tam anlamıyla dönmeye başlayana kadar kullanıcam. Gerçekten file büyük rahatlık. Temizlemesi de oldukça kolay..
          Fatmakrt süngerleri kurutmak çok daha zor. Dolayısıyla süngerin nemli kalarak bakteri üretme riski daha yüksek. Ben fileden çok daha fazla verim aldım. Süngeri kesip kesip temizlikte kullanmak daha mantıklı geldi..
            Arkadaşlar isimli ve kanatlı tulum yaptırıp kapıda ödemesi olan. Memnun kaldıgınız sayfaları yazarmısınz..