Gulenay [silindi] benimki dün geldi hafta sonuna denk geldiği için sanırım normalde 3 günde geliyor çok uzun süre vermişler size ben çok beğendim bence herkes alsın büyük ve yumuşacık
Dilanyagmur Kızlar merhaba lansinohun tekli elektrikli göğüs pompası nasıl çift olana göre. Önerir misiniz.
Zeynep7492 Dilanyagmur bende almayı dusunuyorum jokerde ındırım var teklı mı alsam cıftlı mı yoksa mochi dıye bısey var ondan mı bılemedım
Mervektk Asude instgrmda anneler satıyor die bi sayfa var ikinci el de satıyor benm arkadşm alışveriş yapıyor kendi de satıyor bakabilirsiniz
Tuem12 Arkadaşlar merhaba e bebek siparişleriniz kaç günde geliyor acaba bana siiparişiniz alındı seklinde bildirim geldi. Ve hediye cekide gelmedi 3-4 gün oluyor sipariş vereli
Tubish8709 mervermzn ben silverette gümüş kapak aldım. Güvrnilir bir site.taksit imkanı olması da ayrı güzel bence
mimaranne Emncvk hava alan bir kumaş olduğu ve tamamen pamuk organik olduğu için annelerin bir numaralı tercih sebebi genelde üst örtme battaniye gibi puset ya da araba örtüsü veya kundak olarak kullanılıyor yazın bile terletmiyor 😍
glam Emncvk bebek arabasını örtüyorum, evde koltuğa yatırmadan önce altına seriyorum, annemlerde vs. Poposunu yıkadığımda kurulama amaçlı kullanıyorum, omzuma atıp gaz çıkartıyorum, bebek temiz bezle temas ediyor
Momymomy41 Lil canm ben pazardan normal polar örtü aldım 2 si 30 tl çok kullanışlı oldu ben de evde kedi var diye aldım tüy birikiyo koltuklarda süpürmek çok zor oluyodu şimdi poları bi çamaşır makinesine bi kurutma makinesine atıyorum mis gibi oluyor çocuk olunca da hep leke oluyomuş koltuklar koltuk örtüleri çok pahalı o yüzden polarla idare edeceğim ben
Momymomy41 Candy77 canmm ben çok araştırdım benetoyu ama çok kötüymüş hemen kırılıp bozuluyomuş aşağı yukarı aynı fiyata sunny marka var onun yorumları iyi diye ondan aldım ama daha kullanmadım bi de ebebğin baby plus ı öneriyolar hem şimdi 200 tl ye 50 tl veriyo ebebek diğer ihtiyaçları da alırsın
Candy77 Momymomy41 baby plus dün baktım 1200liraydı Onuda beğenmedim kumaşı çok dandik duruyordu Su geçirmez falan değiş Demir aksanı çok kaba geldi
hamish18 Momymomy41 Momymomy41 biz bugün baktik ben begenmedim babyplua i çok ucuz malzemelerden yapilmis dandik kumasi günesden bile korumuyor.... ebebek in kendi ürünüymüs...satıcı bile tavsiye etmem dedi
Zeynep7492 Tubish8709 acaba dogumdan ıtıbaren kullanılır mı? Süt gelmese mesela yoksa gelms sütü biriktrmek mi amaç kararsz kaldım