Zuhresule ya hepsi cok tatlı olmuş elinize emeğinize sağlık ☺️ Saglıkla güle güle kullanırsınız evladınızla inşallah 💞
    Burcu26 185 liraydı geçen hafta siparis verdim 1 haftada geldi tam dün geldi
    Hayalimibekliyorum lansinoh lanolin hpa ben bunu alacagim ki zaten en iyiside bu 🤗 dogumdan 2hafta kadar once surmeye baslamak gerekiyor ayrica onceden de gogusleri catlak yagiyla surekli nemlendirmek gerekiyor 🤗🤗
    Papatyasever hiç bi sıkıntı olmaz canım bende anne bebek çantasına kirlenmesini istemediğim ürünleri o şekilde koydum hem şeffaf daha rahat görebiliriz 🤗
      Kızlar beşik için yan koruma almak istiyorum uygun fiyata instgram sayfası ya da sitelerde va var mı uyku seti istemiyorum sadece iki kenara ince bi koruma yeterli
        Aranızda konyada olup DİYETİSYEN önerebilecek varmı 5bucuk aylık hamileyim ve 8kilo aldım hızlı kilo almak pek sağlıklı gelmiyor da
          Pellini evet bu marka çok yakın zamanda %50 ye girmişti bebek yağı ve çatlak yağı ikisini bir 66,5 almıştım
          Mrv60 22nci haftamdayim bende o kadar aldim 🤷🏻‍♀️Sanirim sagliksiz bir durum ama napalim