Doga_deniz Seyma94 joie litetrax 4 aldık canım diğer travel sistemler gibi değil bebek arabasının üstüne takılıyo puset. Normal Travelleri çok uzun kullanabilen duymadım genelde baston pusete geçmiş insanlar o yüzden puset+portbebe olanlardan değil bunlardan tercih ettim. Daha kullanmadık ama çok sağlam duruyo kullanımı da çok kolay pratik bi araba oldu inşallah memnun kalırız ☺️
Aslannnn Doga_deniz Kaça aldin canim literax 4 u bende alicam da indime falan girer mi acaba diye bekliyorum
Gamzeliii Doga_deniz kesinlikle çok kullanışlı ılk oğlumda aldım bebeklikten başladı dört yaşına kadar kullandım kardeşi gelcek olmasa dahada biner😊😊
Doga_deniz [bilinmeyen] 0-3 ay ayrı almadım ben hastane çıkışlarından da takımlardan da bi sürü çıktı zaten 0-6 ay üç dört tane 😊
Doga_deniz Meralim09 ben de daha almadım ama basit rahat bi şey düşünüyorum 25 30 liralık bi şey alırım heralde denk geldiğim yerden 😅
Fatmakrt https://instagram.com/monna_rossa?utm_source=ig_profile_share&igshid=ckhzl9ofpgab Bu sayfadan sipariş veren var mı güvenilir mi ???
Doga_deniz [bilinmeyen] ay bunlardan mıydıı🙈 hiç aklıma gelmemişti bunlardan almak valla gördüğüm iyi oldu benimki mayısta doğacak inşallah 3-6 alıyım ben sonra da taksın yazı çıkarsın 😅
Merveyarali Bumptious mağazadan ödemeyi yaptık onlar temin edip iki günde gönderdiler adrese canım o şekilde isteyebilirsiniz iade kullanmadığın sürece olur niye olmasın
Doga_deniz [bilinmeyen] valla ben doğumu memlekette yapıcam yozgatta orda mayısta bunlar kullanılacak kadar sıcak olmuyo bir iki ay da üşür diye annem sarar sarmalar zaten taktırmaz bunları şu anda da mardinde yaşıyorum yaz kolay kolay bitmez burda nasıl olsa 3-6 aydan devam ederim gibi gelince de😅 Bi de herkes çok çabuk büyüyo diyo ya ben o yüzden yenidoğanla 0-3 ayı çok almadım 3-6 ay aldım genelde çoğu şeyini 😊
Zehratopkaya dml33 Ölçünüze göre fiyat değişiyor bir de seçtiğiniz model ve kumaşa göre ama diğer sitelerden çok daha uygun ve çok güzel yapıyorlar tavsiye ederim 👍🏻 Ben perde vs de yaptırdım
denizcik Zehratopkaya kusura bakmayın uygulama ile ilgili bir sorun yaşıyorum da önceki msjınıza dönemedim. Rica etsem sayfayı tekrar paylaşır mısınız??
Doga_deniz https://www.e-bebek.com/joie-sansa-otomatik-salincak-p-joi1002/?gclid=EAIaIQobChMI-KucqYyC4QIVnpl3Ch1cnwlHEAEYASADEgIo_PD_BwE Kızlar bundan alıp kullanan var mı memnun musunuz tavsiye eder misiniz???
Doga_deniz MUALLIME5561 ben 2 tane 10lu bi tane 5li hastane çıkış seti aldım ikişer üçer tane ikili üçlü takım, tulum, zıbın, tek alt, yelek aldım. Bana az gibi geliyo ama çok almışsın dediler genelde🤷🏻♀️ Daha çok 3-6 en çok da 6-9 aylık şeyler aldım.
Yogurtlupilav MUALLIME5561 bence 1 set 10lu,1 set 5li rahat rahat yeter. Newborn boylar oldukça küçük oluyor. 3 hafta fln kullanılıyor. Ama lcw h&m gibi markaların 0-1,0-2 aylık kalıpları daha uzun süre kullanıma uygun..
Yogurtlupilav Ed71 1 hafta kala kullanmaya başladım. Doğumdan sonra da aklıma geldikçe kullandım. Hiç göğüs yaram olmadı.