Meralim09 ben de daha almadım ama basit rahat bi şey düşünüyorum 25 30 liralık bi şey alırım heralde denk geldiğim yerden 😅
[bilinmeyen] işte budur çok beğendim 😍🤗😊dualarla gelsin minnoş👏🏼🙃
[bilinmeyen] ay bunlardan mıydıı🙈 hiç aklıma gelmemişti bunlardan almak valla gördüğüm iyi oldu benimki mayısta doğacak inşallah 3-6 alıyım ben sonra da taksın yazı çıkarsın 😅
Bumptious mağazadan ödemeyi yaptık onlar temin edip iki günde gönderdiler adrese canım o şekilde isteyebilirsiniz iade kullanmadığın sürece olur niye olmasın
[bilinmeyen] valla ben doğumu memlekette yapıcam yozgatta orda mayısta bunlar kullanılacak kadar sıcak olmuyo bir iki ay da üşür diye annem sarar sarmalar zaten taktırmaz bunları şu anda da mardinde yaşıyorum yaz kolay kolay bitmez burda nasıl olsa 3-6 aydan devam ederim gibi gelince de😅 Bi de herkes çok çabuk büyüyo diyo ya ben o yüzden yenidoğanla 0-3 ayı çok almadım 3-6 ay aldım genelde çoğu şeyini 😊
dml33 Ölçünüze göre fiyat değişiyor bir de seçtiğiniz model ve kumaşa göre ama diğer sitelerden çok daha uygun ve çok güzel yapıyorlar tavsiye ederim 👍🏻 Ben perde vs de yaptırdım
    Zehratopkaya kusura bakmayın uygulama ile ilgili bir sorun yaşıyorum da önceki msjınıza dönemedim. Rica etsem sayfayı tekrar paylaşır mısınız??
    DrElf kalıtesı ıyımı bırde kapıda ödeme var mı
      Kızlar lansinoh göğüs ucu kremini doğuma ne kadar kala kullanmak gerek bilen var mı
        Aslannnn ben de 1040 lt ye almistim subat indiriminden once bi indirim olmustu