Sahranr mervemurat16 bnde 18 şubat nasip olursa ikinci hamileligim ister istemez stres var iki çocukla nasıl baş edicem neler olcak düşüncesiyle uyku bile girmiyor gözüme 😞☹️çünkü ilk kızım son 2 haftadr daha hiperaktif yaramaz oldu besigini istemiyor uyumuyor geceleri yeni yeni huylar🥲🥲
minemylmzzz mervemurat16 normalde 13 Şubat gözüküyor uygulamaya göre, ama dün gittiğimde 1 cm açıklık var dediler. Ne olur bilmiyorum
kedilibebeli Merveesi Bizimkide kanala girmemiş. Doktorum bi bakmışın bir anda inmiş olur endişelenme normal dedi😅 Keyiflerini bozaları yok bebişlerin herhalde 🥰
asenat-63 Boncuk15 bende sezeryanım ssvd düşünüyordum galiba zor iç çamaşırın lastiğini itti resmen 😬
aryadeniz25 Portakalatilla iyi geçti biraz ağrılı ama 😊 belkide ben kendimi kastığım için öyle geçti onun dışında iyi normal doğum için müsait dedi doktorumuz
Evalynn Secilaksuu daha vakti var demekki kendi sancılarınızı bekleyin bebek doğum başlayınca da kanala girme durumu oluyor. Bende bekliyorum 40+5 🥲 hayırla sağlıkla gelsinler
Gulnarty Bende 39 +3 haftaligim ne sanci ne nisan hicbirsey yok sadece ara ara kasik agrim oluyo oda saniye geciyo prensesim ne zaman gelicek acaba cok merak ediyorum 🤗💕
Portakalatilla aryadeniz25 ay çok sevindim Allah analı babalı büyütsün iyisiniz inşallah 🥰 darısı başıma daha 37+2 deyim :))