Kizlar merhaba yaklaşık 2-3 gündür belimde bir ağrım vardı dün ise bu ağrım öğlene doğru alt karnimdan başlayıp belime doğru vurmaya başladı sanki iğne saplanıyor gibiydi kasıklarıma doktor kontrolüm vardı nstde hiç sancim çıkmadı eve geldim ve müthiş ağrılarım başladı yine kasıklarda başlayıp belime vuran ve birden kırmızıya yakın baya bir kanamam geldi hastaneye geldik nstde yine sancı çıkmadı ama dedim benim çok ağrım var yalancı sancı olabilir dedi 2cm açıklık çıktı eve yolladılar sıcak bir duş al sancıların dayanılmaz olunca suyun falan gelirse gel dediler eve gittim sıcak bir duş aldım ağrılarım 2dk ya düşmeye başladı ve makatima ıkınma hissi gelmeye başladı dedim kesin bu sefer doğuruyorum eşyalarımı aldık hastaneye geldik saat 20:00e doğru açıklığıma bir baktılar tam açıklığa ulaşmış biraz daha beklesem evde doğuracakmışım resmen😃 tam 20:15 de birkaç ıkınma ile kızımı kucagima aldım herşey su gibi aktı geçti çok şükür darısı diğer tüm annelerin başına sağlıkla evlatlarınıza kavuşun hepiniz inşallah 🫶🏼🌸