Nisannurr Edizhr canım teşekkür ederim ama dünde silik çıkmıştı bugünde silik çıktı. Olsaydı biraz koyulaşma olmaz mıydı ?
elifbsraaa1 Erken gebelik testleri kanda 10 beta değeri kadar ölçebiliyor canım 🥰 kaset test ile tekrarlayabilirsin ama bence 5-10 dk içinde çıktıysa var hayırlı olsun şimdiden 😍
Edizhr Nisannurr haftası küçük olduğu için yarında yapın bir tık daha koyu çıkar kan verin bence emin olun
Nisannurr Ftmnur11 çok üzüldüm canım 😞 rabbim tez vakitte bekleyemeden nasip etsin inşallah. Benimde 2 gündür silik çıkıyor koyulaşma ve silikleşme yok…
Ftmnur11 Nisannurr amin 🤲🏻 benimde hep öyleydi işte bütün bozuk testler bana denk gelmiş olamaz diyordum hepsi silik çıkınca.kismet değilmiş yine
Hgezer Ftmnur11 ben kan verdim ama devlette e nabıza ne zaman düşer bilmiyorum özelde acilden ücret istediler 500 tl beta bakmak için
Ftmnur11 Hgezer acilde verdiysen 1 saatte çıkıyor.saglik ocağında verdiysen yarın sabah görebilirsin sonucunu ❤️
Ftmnur11 Hgezer alacakları 1 tüp kan.kani alıp altın tüpe mi koyacaklarmis 🤣🤣 500 TL olunca insan bı düşünüyor tabi.iyi yapmışsın devlette vermekle