Datlum Aynı haftadakileer benle aynı durumda olan var mı karnım hiç yok çok kilolu biri de değilim ayrıca 2. Gebelik ilkinde vardı yani karnim 😄
plajterligi Datlum benimde ilkin de hiç yoktu 6.aydan sonra çıkmaya başlamıştı 9.ayda bile büyük değildi şimdikinde daha 1 aylıkken bile 3-4 aylık gibiydi 😂 şu an 14.haftalık ama 6 aylık desem sırıtmaz kıyafet konusunda sıkıntı yaşıyorum ilk hamileliğimde hiç kıyafet almama gerek kalmamıştı 🥲
deletedmom43191 Datlum kız koca göbekli olup da ne yapacan panda gibi mi olmak istiyosun şahsen hic onermem ne yatabiliyon ne düzgün oturabiliyon 😅😅😆😆
richgirl10 Datlum 8. Ayıma kadar millet beni 4 aylık zannetti. O küçük karnım şuan top gibi atağa geçti, bekleyin büyüyecek🙂↔️
xEndless Datlum 25. Haftadan bildiriyorum hala çıkmadı çok minnak bi çıkıntı var kimse hamile olduğumu anlamıyor, birden şişicem diye korkmuyor değilim 🤔🤔
Noluyoya 19+4 ten bildiriyorum çok hafif yemek yemişim şişmişim gibi var kimse hamile olduğuma inanmıyor bebiş kilosu normalse sıkıntı yok doktor daha iyi alma diyor boşver😊
SudeNazz9 Noluyoya ben de aynen öyle, hamileyim diyorum inanan yok😄, kilolu degilim zaten, gebelikte de bise belli olmadi ne zaman cikacak bu gobek bilmem! 24. Haftayi hedefledim bekliyorum🤭🤰🏻
Surayldz Datlum canım benim 23 hafta benim bile karnım yok anca çıkıyor ya kilodan kaynaklı ya da ilk gebelik ondan iç karnın da geniş olabiliyor 😄
Dolunay_dolunay Datlum 18+4 benim de karnım yok gören inanmıyor sanki fazla yemek yemişim gibi hafif bi şişlik var o kadar 🥰
Yenigebe06 Dolunay_dolunay ya bende kendimi tek sanıyordum bende 17+5 hafta hamileyim benimde ilk gebeliğim hiç yok yaaa herkese bakıyorum hemen göbekli yaaa bende büyğsün istiyorum sanırım ☺️
Noluyoya SudeNazz9 Dimi insan bi yandan istiyo bi yandan da zor yürüyenleri görünce aman böyle iyi diyo 😊
anneoluyorumm13 Datlum bende 17deyim karnım yok boyum 173 o yüzden diyorlar boy uzun olunca karın geç belli olur dediler
Meri3535 anneoluyorumm13 ilk hamileliğim 175 boyum var 14+4 de karnım bi karış önde. Maalesef boya bakmıyor ilk hamileliğe de bakmıyor. Rahmin durumuna bakıyor. 😇
NurCeren00 Datlum beniöde tam tersi. İlk gebelikte karnım hiç yoktu. Şimdi 11.haftadayım ilkinde 5.ayda ki kadar karnım var.
Elifimsib Datlum ilk gebeliğim 25. Haftadayım son iki haftaya kadar kimse anlamıyordu iki üç haftadır belli olmaya başladı ama daha 4 aylıkmış falan gibi duruyor 😂
user5213269953 Datlum 32 haftalığız bizde dışarıdan görenler hamile olduğumu anlamaz yani o derece yok karnım benimde 😂
Ozge16_ Datlum ilk gebeliğim 29+2 haftalığız karnım nerdeyse hiç yok kimse anlamıyor bile hamile olduğumu 52 kilo ile hamile kaldım şuan 60-61 kiloyum ama kilom eşit dağıldı karnım çıkmadı hiç 😄