Hdyhdy Cxwt ah canım Rabbim kolaylık versin bol bol meryem suresi dinle o da iyi geliyor bana psikolojik mi bilemem ama rahatliyorum ağrı geldiğinde sürekli bildiğim dualari okuyorum inşallah ağrın sancın diner senin de
Cxwt Hdyhdy çok teşekkür ederimm sabaha kadar çektiğim sancıda bol bol dinledim fakat doğum yaptım yazamadım hastaneye gittim 4 cm açıklığım vardı ama bende protein kaçağı olduğu için tansiyonum 140larda 150lrrdeydi acil sezeryana alındım 🥺çok şükür bebekte bende iyiyim😓 🙏🏻
Kursatsmommy Yenigebes 38+3 üm suan aynı belirtiler bendede var dün kontrole gittiğimde açıklık yoktu yine malesef
Cxwt iremd-1798 doğum yaptım yazamadım hastaneye gittim 4 cm açıklığım vardı fakat bende protein kaçağı olduğu için tansiyonum 140larda 150lrrdeydi acil sezeryana alındım 🥺çok şükür bebekte bende iyiyim çok sağolun 🙏🏻
iremd-1798 Cxwt yaaaa bebeğinize kavuşmanıza ve iyi olmanıza çok sevindim ❤️ doğumu normal ya da sezeryan yapmışsınız hiç önemli değil süreç ne gerektirirse Rabbim neyi nasip ederse o oluyor 🌸 sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🤲🏼
Hdyhdy Cxwt maşallah canım sağlıkla büyüsün , protein kaçağı bende de var tansiyonum 15 e kadar çıkıyor ama benim doktorum beni sezaryen yapmadi , senin değerin nasıldı acaba veya belirtilerin nelerdi?