Deletedmom133 Eşimle kan uyuşmazlığı var doktorum biliyor ilk çocuk olduğu için iğne yapalım demedi sanırım kan uyuşmazlığı olan var mı
BaharSefvan Deletedmom133 canm kardeşimle eşi öyle. Gebeyken bi iğne ve doğum anında bi ipne yapılıyo sıkıntı olmZ allahn iznyle
Deletedmom133 BaharSefvan İkinci çocuk içinmiş o iğne aslında da bende süphede kaldım açıkçası teşekkür ederim 😆
BaharSefvan Deletedmom133 aynen ilki anne için doğum esnasndaki bebiş için canım içini ferah tut🤗 sağlıcakla al kucağına
Rukiyecndr Benle eşiminde kan uyuşmazlığı var ilk gebeliğimde yapılmadı doktor gerek yok Doğumdan sonra yapılacağını söyledi. 7 ayımda ölü Doğum oldu bebegın nedensız bir şekilde kalbi durmuştu. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Şu an hamıleyım 25 haftalık 27 28 haftalar arasında yapılması lazımmış ve ayın 18 de kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak doktorlarda üstünde duruyuor yapılması gerekiyor diyorlar. İlk genelliğimde yapmadılar neden yapmadılar bilmiyorum ama bence önemli birşey yapılması gereken birsey sen iyice araştır bir doktorla kalma derim ❤️
mrsdoruk Benimde eşimle var ilk gebeliğim doktorum kesinlikle yapılması gerekşyor dedi. Hatta kanama vs durumda daha erken yapabiliyorlar. Ben simdi 26-27. Hafta da bu iğneden olacağım. Kan uyusmazlıgı ignesi gercekten cok önemli