Yavuzzynpmhra 6+4 te, bebeğin beslenme halkasının oluşmaya başladığını , bebeğide nokta gibi gördüğünü söyledi dr. Kalp atışlarına bakmadı bile sizde nasıl oldu?
aysegul-2509 Yavuzzynpmhra doktor ultrason ekranında görüyor kalbin atmaya başlayıp başlamadığını canım.inşallah oluştuğu zaman dikkatli bak sende farkedersin kıpır kıpır minik bi nokta şeklinde oluyor.daha bebeği bile nokta kadar görmüş panik yapma kalp atışınıda duyarsın bir dahakine inşallah.benim doktorum ilkindede bu hamileliğimdede önce kalp atışı oluşmuş deyip sonra dinletti bize.hatta birde şey dedi ilk oluştuğunda biraz yavaş olur hafta ilerledikçe hızlanır dedi aynen öyle oldu bende
TugceOrak Yavuzzynpmhra ‘kalp atışlarına bakmadı bile’ demek yanlış bir söylem olmuş kuzum. Çünkü kalp atışı oluştuğu zaman ekranda zaten gözüküyor, dinlemese bile ekranda görüp söylüyor doktor. Haftaya duyarsın kalp atışlarını inşallah. Korkma
aysegul-2509 Yavuzzynpmhra ne demek rica ederim rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin sağ salim kucağına al inşallah bebeğini 🥰
TugceOrak Yavuzzynpmhra her hamilelikte farklı canım. Ben 7+2de duymuştum mesela. Bazı hamileler 6. haftanın içinde duyuyor bazılarının geç döllenme olduğu için 8-9. haftada duyduğu bile oluyor.
Yavuzzynpmhra TugceOrak yani iki gebeliğim olduğu halde hala öğrendiğim şeyler var gerçekten annelik serüveni 🥲
TugceOrak Yavuzzynpmhra her kadının her bebekte gebelik süreci farklı oluyor canım ☺️ Haftaya duyarsın kalp atışını korkma