Klcarslnn 24+4 haftalığız şu sıralar asla doymuyorum özellikle akşam 11 gibi bi açlık geliyor sanki hiçbirsey yememiş gibi oluyorum bu durum fazla kilo yapacak diye endişeliyim bunun önüne geçebilecek bi önerisi olan var mı yasa benim gibi olan
_biranneadayi Klcarslnn Canım aynı haftadayız Bebekler bu haftada büyüme atağı geçiriyorlar o sebeple bizde iştah artışı oluyor Ben de doymuyorum gibi hissediyorum baya baya yiyorum ama şu iki haftada 350 gr almış bebeğim maşallah doktora sordum bu haftalar böyle olur sen yemene içmene bak bebeğin ihtiyacı var dedi. En azından abur cubur değil de faydalı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum. Kuru üzüm ceviz ağırlıklı besleniyorum tavsiye ederim
PapatiA Klcarslnn sen bensin yiyebılıyorsan ye bacım bende hiç doymaz gibi yerdim fil gibi olmuştum doğumdan sonra önceki halımden de daha zayıf oldum
3prensAnnesi_ Klcarslnn şeker gibi sorunun yoksa ne mutlu ye istediğin kadar, sofradan doymadan kalkmak zorunda olmak çok moral bozucu, hele ki geç saatlerde acıkmak birşey yiyemem su içip sabahı bekliyorum o saatte meyve bile yiyemem mesela :(
Sivassli58 Bir dönem ben de öyleydim galete domates salatalık yiyerek geç saatteki açlığımı bastırdım