Motheroflittleboy Merhaba canım anneler. 22 haftadan selamlar biz ufaktan alışverişe başladık. Ben emzik ve Biberon konusunda kararsız kaldım. Siz en çok hangi markalardan memnun kaldınız?
Hatceninblog Motheroflittleboy philips avent derim hem emzikte ben biberonda ikisini de tekte tuttu başka marka biberondan su veriyorum boğazına kaçıyo ,su için de yine aventten aldım aşırı iyi yani
ttazeannee Motheroflittleboy frigg emzik kullandım kiraz uçlu kauçuk yumuşak olduğu için genelde hemen tutuyor bebekler çok memnun kaldım biberon da lansinoh
Mutlulukperi Emzik olarak tutma olasılığı en yüksek olan philips avent biberonda ise meme reddi yapmayan Dr. Browns bebeğimde kullanıyorum doktorumuzun tavsiyesiyle çok memnunum hem antikolik hemde meme ucu anne memesine yakın
mmeltemm18 Mutlulukperi merhaba geniş ağızlı mı dar ağızlı mı tercih ettiniz? Yenidoğandan itibaren mi kullandınız ben de hamileyim ikizlerim için almayı düşünüyorum. Cam mı almalıyım k ml almalıyım karar veremiyorum
Motheroflittleboy Cevaplar için teşekkür ederim o zaman bende bu markayı tercih edeceğim inşaallah benim bebişim de sever
Mutlulukperi mmeltemm18 bence geniş ağız mama koyarken daha rahat olur ben 1 ay hep kaşık biberon ile verdim memeyi tam kavradıktan sonra dr brownsa geçtim hiç sıkıntı yaşamadım plastik aldım cam olanlar çok ağır oluyor bebek çantasıdada vurup kırılma olasılığı var
Asilzedemom Motheroflittleboy ben ilk oğlumda kullanmadim ama emzik avent aldık tutmadı çocuk biberon kullanmadım ama bunda sütü sagip lansinoh kapaklı olan hemde emzik takılanların dan almayi düşünüyorum