Aslında özel takipliyim ancak yakın hemşire bir arkadaşım neden burayı düşünmüyorsun dedi , aklım da karıştı yenidoğan olarak Allah korusun acil durum için donanımı yüksek bir hastane diye biliyorum. Sizlerin önerisine açığım, teşekkür ederim 💐
Adana Şehir Hastanesi’nde Doğum
Ozgeanne merhaba bende şuan adana şehir Hastanesi’ne gidiyorum sin ayima kadar özele gidiyordum Güzelyalı Hastanesi’ne artan doğum ücretleri ve hastane donanımı açısından bende şehir hastanesini tercih ettim herhangi ters bir durumda tüm bölümlerin acil doktorları nöbette oluyor avantajlı bir durum diye bir önceki dogumumu da 4 sene önce şehirde yaptım o zaman memnun kalmıştım şuan nasıl doğum hanesi bilemiyorum iyilerle karşılaştırsin rabbim 40+1 haftadayin şuan ben
Ozgeanne ilk doğumum orda oldu ama ben sezeryandim normal doğumu çok önermiyorlar stajerler hep gelip kontrol ediyormuş flnn ben o kısmını bilmiyorum ben sezeryanimi orda presnsesler gibi yaptım çok temizdi doktorlar hemsireler aşırı ilgiliydi yine olsa yine orayi secerdim ama şehir değiştirdim ben
Ozgeanne Güzelyalı hastanesi doğum ücreti fiyatı nedir orada
2prens1prenses_ olumlu yorum duymak güzel 😊💐 yani şuan için denemek istiyorum ileride ne olur bilemem ama bakalım teşekkür ederim 💐
Yareninannesii bilmiyorum hiç gitmedim o hastaneye , ben başka bir hastanede takipliydim 🌿
Ahsen-01 merhaba 1.ay olmuş yazali.sehirde mi.yaptiniz doğumu nasıldı tecrübelerinizi.payladirsaniz.sevinirimmbnde pazartesi orda ypicam insallaj 🥰🥰
busraanneoluyor merhaba doktor onerınız varmı acaba oradan
Polenpolen52 Erdoğan koca iyi bı doktor birde Eren haytaoglu
Ozgeanne isimden bile korkuyorum ilk gebeligimde sancım vardı direk şehir hastanesine gittim adana şehir hastanesi normal de özel takipli idim ama bayrama denk geldiği için doktorum yoktu acile aldılar beni nts ye bağladılar ne gelen var ne giden millet içerde müzik dinliyordu son olarak o hastaneden çıktım kendi doktoruma gittim ama zaman kaybı bebeğimi kayıp ettim