Womanmom15 Kızlar yarın nasipse 35.haftaya giricem bacak aramdaki kemiklerde ağrım çok oluyor bu doğuma hazirlik mi doğum habercisi gibi bişey mi yoksa bu dönemde normal mi
gokcekocyigiit Womanmom15 artık yalancı kasılma, pelvik ağrısı vs.yoğun olur, bebek büyüyor, rahim kendini doğuma hazirliyor, bol bol dinlenin 🌼
Ayden6 Womanmom15 tam olarak benimde öyle. Gece uyandığımda çok yoğun ağrı yaşıyorum😥 Bende nedenini merak ediyorum
incimm-2807 Womanmom15 bende 35 haftalık hamileyim benimde aynı şekilde bacak aramdaki kemiklerim kırılıyor sanki. Geçen haftaki kontrolümde doktoruma söyledim ve bunun bir başlangıç olduğunu daha da artacağını söyledi. Allah yardımcımız olsun artık sağ salim gelsinler minikler 🤗
Womanmom15 Ayden6 benim akşam olunca yogunlasiyor ağrı nerdeyse yerimden kalkamiyorum kontrole gittiğimde doktoruma soylicem magnezyum verir belki
Womanmom15 incimm-2807 magnezyum vitamin bişey vermedi mi peki evet kemiklerim kirilacak gibi sanki aminn
incimm-2807 Womanmom15 yani ben zaten uzun süredir kullanıyorum magnezyum fakat çok bir işe yaradığı söylenemez doğrusu