Moz bir sonuç bulabildin mi genetik testler vs patoloji sonucun nasıl çıktı senden 1 gün sonra 20 Eylül’de bende bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim ve sebep aynıydı kese buyumemisti 21 Eylül’de kürtaj oldum kürtaj sonrası 10. Gün kontrole cagirildim ama oğlum hastanede yatıyordu gideemedim 34. Gün kontrole gittiğimde muayene etmediler sadece beta ve kan sayımı alındı henüz adet olmadım dediğimde oysaki korunuyordukta aklımdan yeniden hamile olabileceğin gecmemisti sonuçları bile beklemeden eve geldm birde ne göreyim beta 127 ben beta hiç sifirlanmadi sanarken tekrar hamileymisim çok şükür hamileliğim 17 haftaya kadar sorunsuz geldi oksapar 0.4 iğne ve corasprin başlandı baştan 17. Haftada sabah yogun kanama ve su gelmesi ile uyandım ben hastaneye kızımı kaybettim diye gittim ama atıyormuş o minik kalbi plesenta previa sebebiyle kanama olmuş ama asıl sorun suyumun bu kadar erken gelmesiydi bana net bir sonuç gösteremeselerde 2 sebep sundular biri rahmimde olan yapışıklık diğeri ise enfeksiyondu gebelifi sonlandırmak istediler ama hareketlerini hissediyorken bunu kabul edemedim sonra minik kızım doktorları bile şok etti kapanmaz dedikleri kesemiz kapandı ve bebeğimin suyu gayet yeterli görüldü 1 hafta tedavinin ardından taburcu edildim tabi doktorlar yinede pek umutlu bakmıyorlar ama ben en azından kuvozde yaşayabileceği hasftalari görmek elimden geleni yapmak istiyorum bunca zorluğun ardından mucize gelen kızım hayata sımsıkı tutunuyorken ben ona kıymak istemiyorum şuan 20+5 olduk rabbim 30 lari gormeyide nasip etsin inşallah ama hala kurtajlarim ve dusuklerim için bir sebep bulamadım tabi biraz uzun oldu kusura bakma