Marsilyasabunu Kalçam vajinamın kemikleri ağrıyor özellikle gece yatarken tuvalete diye kalkıyorum çıtlıyor sürekli 28 olduk nerdeyse giderek artıyor kütürdemeleri de anlayamıyorum benim gibi olan var mı
Berivanlina21 Marsilyasabunu evet bende doğum yapalı 2 ay oldu hala devam ediyor . Özellikle gece aşırı ağrıyor uyuşuyor sanki tarif edemiyorum ağrısını uykudan uyandırıyor ama
Sazenin Marsilyasabunu canım kemiklerin yavaş yavaş bebek çıkabilmesi için birbirinden ayrılıyor bu da kasık ağrısı yapıyor, benim 32. Haftada başladı şimdi 33+5 teyim sürekli olarak hissediyorum yürürken
Ahsen-01 Marsilyasabunu 40+1 uykusuz geceler yatakda donemiyorum o ağrılardan sağ yatıyorum sağ tarafım omzum kalçam eziliyor sola dönmek istesem kalça kemiklerim pelvis kemikleri diolar çok kötü ağrıyor bazen ağlama derecesine geliyorum
S1nbkr Marsilyasabunu Benimde sanki et kesmiş gibi ağrıyor dokununca falan, bebeğin pozisyonu kafası yukarda ayakları aşağıda hep aşağıda tekmeleri hareketleri sanırım o yüzden daha 26+2 haftadayım
Marsilyasabunu Sazenin ben daha 28deyim ve haftalardır var niye bu kadar erken bu ağrıları çekmeye başladım anlamadım internette bile ilk gebelikte böyle ağrı ihtimale çok düşüktür diyor
Marsilyasabunu Ahsen-01 işte ben daha 28deyim şimdi böyleyse ilerleyen haftalarda ne olur diye korkuyorum🫢
Mercan0652 Ahsen-01 ay evet bu bikac gün önce bana da oldu 2 gündür ağrıdı belime de vurdu ağrısı o kemiklerin bacaklarımı zor kaldiriyordum penguen gibi yürüyordum falan ben ağladım hatta dedim buna bile ağlıyorum nasıl doğurcam yandikk😅 ama geçti neyse ki şimdilik. 30+3 teyim bu arada
asenat-63 Ahsen-01 bendede durum aynı sabah bacaklarimı açıp kapatıyorum biraz egzersiz anca kalkabiliyorum tabi ben 36.haftara giricem
Momellaa Marsilyasabunu 2.gebeliğim o bebeğim pozisyonuyla alakalı eger baş aşağı döndüyse vajina kemiklerine dayanıyor bebek baskıdan kaynaklı ağrı oluyor ağırlaştıkça ağrı artıyor 27 de oğlum döndü ağrım başladı doğurana kadar adım atamadım kemiklerin açılmasıyla alakalı değil yani gönlünüzü ferah tutun bide istirahat edin
Sazenin Marsilyasabunu pelvik kemiklerin açılıyor ama dediğin gibi haftan biraz erken , sen gene bi doktoruna danış ✨️
Marsilyasabunu Momellaa teşekkür ederim içimi rahatlattınız perşembe günü kontrolüm var pozisyonunu sorucam çok merak ettim
Marsilyasabunu S1nbkr ben de erkenn bu ağrılar için diyordum demekki olabiliyor ben yatakta dönerken kat küt diye ses geliyor bacak aramdan
akkaya_1234 asenat-63 uyurken bacağın arasına yastık koyup uyu iyi geliyor ben de 36 haftadayim ağrıma iyi geldi
Mnrsln Marsilyasabunu ilk bebeğimde 25-26.Haftalarda dediğiniz gibi ağrılarım başlamıştı. Doktorum magnezyum yazdı baya rahatlatmıştı. Doktorunuza bir söyleyin kontrole gidince. Ama korkulacak birşey değil son haftalarda daha şiddetli oluyor.
Marsilyasabunu Mnrsln ben başından beri kullanıyorum magnezyum başımda da kramplar vardı hiç kanama veya ters bişey yaşamadım ama bazılarımın hamileliği ağrılı geçiyor heralde 😀
Mnrsln Marsilyasabunu vücut kendini doğuma hazırlıyor baskıdan dolayı da maalesef böyle ağrılar olması normal 🥹
Marsilyasabunu Mnrsln ben hamileliği çiçek böcek sanıyordum hiç yanımda bu dönemi geçiren biri olmadı hiç bu konu hakkında kimseyle konuşmadım bilmediğim için bana farklı geliyor bence ben dizilerdeki gibi oluyor sanıyordum anne olmak daha başlangıçta bile zormuş valla 😀
Mnrsln Marsilyasabunu doğduktan sonra ilk 2 ay alışma süreci daha da zor ilk bebekte 😂 bende doğunca çiçek böcek olur diyordum ama zormuş 🥹şuan ikinci bebeğime hamileyim beni neler bekliyor biraz biliyorum psikolojik olarak hazırım sanırım 🥹