Egemom07 Nazsuuu 3. Gebeliğim test negatif olunca regl olacağım sandım kasık ağrım çoktu hala da ara ara oluyor
Nazsuuu Egemom07 bende de testler pozitif çıktı ama kasık ağrısı fln yok mide bulantısı var gebelik olabilir mi acaba ya
Egemom07 Nazsuuu kaç gün gecikmen var beta hcg vermelisin pozitif isen. Netleşmiş olur. Kasık ağrın olmaya bilir benimde bulantım yok.
Kitlik_irm Egemom07 ay bende öğlen yaptım erken gebelik testi negatif adetim gecikirse kaset test yapacağım bu ay düşünmeye başladık ikinci bebeğimiz kısmet olursa ☺️
Egemom07 Kitlik_irm ilk ay genelde rahim kendini hazırlıyor deniliyor. İlk ay 1 hafta gecikmem oldu normalde gününde olurum. 3. Reglimi olmadım gebeliğim oluştu
G-l-y cansuk34 Adet agrısı gibi aynı zamanda bıcak saplaniyor gibi oluyor dün çok yoğun du bugün biraz geçti
A_nuur19 cansuk34 sanmıyorum canım ya diğer adetim geldi satılır bu kadar uzun geç döllenme olmaz bence
A_nuur19 G-l-y ya gidicem fırsat bulsam direk gidicem ama araba sanayide kafayı yiycem herşey üst üste geldi çarşamba perşembe de doluyuz oruç gelmeden gidiyim demiştim bende
G-l-y A_nuur19 Eğer hamile değilsin derse adet söktürücü falan verirse civan percemi çayı yap o hemen söktüruyormuş doğal sonucta canım
A_nuur19 G-l-y sen ne durumdasın canım gittin mi hastaneye falan bu arada senin beta falan kaç. Çıktı kaç gu n gecikmeyle kan verdin anlat kız
G-l-y A_nuur19 Vardır canım suyu kaynatıp 3 küçük dal at içine ocağı kapatıp agzinada kapak koy ılininca iç tadı kötu biraz ama çok faydası oluyormuş
G-l-y A_nuur19 Canım ben çok kötü grip oldum demiştim ya biraz da kasık ağrım vardı doktorumu aradım durumumu anlattim oda cuma cumartesi gibi gel keseyi görürüz belki ozaman dedi kan tahlillerini alırız dedi
G-l-y A_nuur19 Ama ben bı gidip hastaneye vereyim diyorum tam iyileşmedim daha acaba hiç gitmesem mi diyorum bı yandan da beta artışlari beni aşiri strese sokuyor çünkü 🌹❤️