A_nuur19 [silindi] Gecikme zaten oluyo canım benim düşükten sonra kan da versem negatif biliyorum yani alıştım çünkü 🥺
[silindi] A_nuur19 genede öyle deme Allah hayırlısını nasip etsin her nasip vaktine esirdir az daha sabır inşallah 🙏🏻🙏🏻
A_nuur19 G-l-y evet gördüm kasıklarım ağrıyor 2-3 gündür ara sıra adet olacak gibi ama testlere güvenemiyorum attım gitti canım ya olsa daha belirgin olması gerekiyordu diye düşünüyorum. Day’s doctor du markası bunun da canım güvenilir mi bilmiyorum
A_nuur19 G-l-y Bide göğüslerim çok acıyor bu sıra niye bilmiyorum ama cidden acıyor yani psikolojik değil ya adet oluccam ondan da olabilir bilmiyorum da
G-l-y A_nuur19 Zaten biliyorsun ki adetle hamileleik belirtisi aynı oluyor benim uç kısimlari hassasti mesela
A_nuur19 G-l-y Evet biliyorum da işte 🤷🏻 Ara ara adet olacak gibi ağrı vuruyor geçiyor anlamadım bende
A_nuur19 G-l-y acaba hamilelik mi var ki canım hala adet olmadım ara sıra kasığıma agri vuruyor geri geçiyor daha yeni de beyaz akıntı gördün pazartesiye kadar olmazsam bı kan vereyim sağlık ocağında diyorum hemde degerlerime faaln baktırırım bi