A_nuur19 G-l-y Bende cumartesi yaptım ya yine 1 hafta bekleyip ya cuma ya cumartesi tekrar yapıcam bakalım inşallah pozitifi görürüm. Belirttiler varken çıkmama ihtimali var mı onu düşünüyorum ya psikolojik ya da adet belirtileri artık bilemiyorum ya
Merve2520 Adetim 3 gün gecikti bebetime negatif mimea da çift çizgi var bu testleri kullananlar var mı sizce güvenilir mi gebelik var mıdır kafam karışık
[silindi] A_nuur19 son durum ne canım, adet oldun mu yoksa hala gecikme devam ediyor mu? İnşallah devam ediyordur gecikme
A_nuur19 [silindi] olmadım canım gecikmedeyim ama zaten düşükten sonra hep geciktiği için sevinemiyorum bilee
A_nuur19 G-l-y Bana dedin herhlade canım gecikmedeyim ya dün test aldım sabah yaptım silik ama gel gör ki test artimed erken gebelik eşim nöbetçi eczaneden almıştı bu vardı
A_nuur19 G-l-y bide bişey dicektim canım 2-3 gündür karnımın içi çok değişik böyle gaz ağrısı mı ne çözemedim değişik bı ağrı oluyo bu belirti mi
A_nuur19 G-l-y evet internetten araştırdım da belirtiymiş ama yoramiyorum testlerin güvensizliklerinden dolayı yaa sevinemiyorum napacagimi şaştım