A_nuur19 G-l-y göğüslerim falan sızlıyor arada belki vardır diye kendimi bı teselli ediyorum çok istiyorum ama işte ne zamna nasip edecek rabbim bilmiyorum her gün gayretle Meryem suresi okuyup hurmaya yiyorum onu da hiç ihmal etmedim bugün 27. Gün inşallah pozitifi görürüm ya bu ay
G-l-y A_nuur19 Ben bitirdiğim ay öğrenmiştim hamileligimi sende öyle ögreneceksin bacım ben inanıyorum
[silindi] A_nuur19 ben dünden iki tane yapmıştım ya güzelim hani söylemiştim sana da, reglim yaklaşıyor sanırım ben regl olacağım yine olmadı başaramadık 😂 artık gülüyorum yoksa aklımı yitircem millet ilk geceden hamile kalıyor şaşıyorum bazen vallahi 😂😂
A_nuur19 G-l-y inşallah canım dua et bana ☺️🌸Bide ben Meryem suresi okurken hurmayı önüme koyuyorum Kur’an’a okuyorum bitince üfleyip yiyorum sende mi öyle yaptın balım
A_nuur19 [silindi] Unutmuşum kusura bakma kafa kalmadı ki inşallah başarırız canım ya bende şaşırıyorum inan nasıl oluyo anlamıyorum Artık kendimi yetersiz eksik hissediyorum 🥺
Anne6161amine beyzaakartal adetinize kaç gün varken 9 ile ogrendnz bnm adetime bı gün varken 7.19 çıktı daha gtmedm pazartesi gideceğim merak ettm
beyzaakartal Anne6161amine adetime 4 gün vardı sanırım geç döllenme olduğu için değer düşük çıkabilir canınızı sıkmayın 2 günde 2 kat artması yeterlidir çok normal
[silindi] A_nuur19 az daha sabr inşallah başaracaksın ben kendimden çok senin basaracagina inanıyorum umudunu yitirme
A_nuur19 G-l-y hani dün testte görüyorum demiştim ya siz görememiştiniz o çizgi belirginlesmis kuruyunca biraz daha
A_nuur19 G-l-y Anca atabildim canım. Bak o kalın çizgi gözüküyor ya baya belli olan o değil benim bahsettiğim onun hemen yanında var oydu dün dediğim gözle görülüyordu
G-l-y A_nuur19 ben internetten almıştım bir kutu prodokdor marka erken gebelik testi yapıp duruyordum hem daha uyguna denk geliyor hatta bu kutu bitmeden hamile kalmaliyim tekrar almiyicam falan diyordum bence o şekilde çoklu alabilirsin