A_nuur19 G-l-y Instagram kullanmıyorum canım duydum ama tam olarak ne bilmiyorum anlatabilme şansın var mı
tazecikannee Kızlar banada bakar mısınız silik görüyorum ikisinide yaptım farklı günlerde test yanıltabilir mi
G-l-y A_nuur19 Canım iyi olmuş unutman unutmak daha iyi oluyor bazen 😊yapma bence geçsin 2 gün falan öyle yap ben 5 gün varken yapmıştım çikmamisti
A_nuur19 G-l-y ya oruçtan dolayı mı bilmiyorum acıkınca midem falan yanıyor bı de uyku çok aşırı var sahura bile uyanamadım 4-5 gün gözümü açamadım inan eşimi gönderirken bile açamıyorum zar zor suanlik bunlar aklima gelen
G-l-y A_nuur19 Bendede çok aşırı uyku vardı hâlen devam ediyor hadi inşallah canım bayram hediyesi olarak gelir 🤲
A_nuur19 G-l-y ay inşallah canım ya o yüzden önce yapmak istedim de bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
cakirbebek A_nuur19 benimde 3 var adete kan verdim negatif çıktı bayramdan sonrasını beklicem insallaj pozitifi görürüz
A_nuur19 G-l-y ayy ben mesajını görmedim kusura bakma canım henüz yapmadım inan içimden hiç yapmak gelmiyor bu ay niye bilmiyorum yoruldum sanırım artık tükendim bittim 🥺
cakirbebek A_nuur19 bende çok heyecanliyim. Karın kasik ağrısı sadece bir kan gündür ara ara ama 2 gündür daha yoğun ağrı başladı adette olabilirim