Hasret72 Bende kullandım hata iki defa, doktor bana birde antibiyotik hap yazmıştı günde iki defa hap ta kullandım. Yani doktor neyi uygun görüyorsa, zararı olsa neden yazsın ki
busra05_ Bende iki hafta kullandım doktorum önerdi enfeksiyon ilaç kullanmaya korkmaktan daha riskli. Gece içip wcye kalkma sabah ilk idrarla at gunde bol bol su iç düzelir inşallah. Bazıları etkı etmıyor da yazıyor ama bende çok şükür gectı Elhamdulillah. Tekrar olmasın dıye sık iç camasır degısıp su içiyorum inşallah gecer ilacı ihmal etmeyın
mmihri Tulayy1 açıkçası yaptırmadım ama sürekli şeker kontrolüm oldu. Kendi doktorumda gerekli görmedi. Genetik bi yatkınlığın yok vr bebk kilosu falanda normal seyrediyordu. Bide zaten beslenme biçimim de diyete yakın çok karbonhidrat yada şeker tüketmem o yüzden yaptırmadım.
babyoz Tulayy1 24.haftadayım 3 kere idrar yolu enfeksiyonu oldum. 3 kere kullandım. Hiç bir sıkıntı olmuyor.
Talentedmom Tulayy1 hayır olma ben de içtim gece yatarken iç ne kadar tutabilirsen tuvaletini tutmaya çalış o iyi geliyor