Gulcan0643 2baby1cat bizede 12 haftalıkken aynı şeyi söyledi doktorumuz cumartesi günü kız olduğunu öğrendik 😊🙏🙏
2baby1cat Gulcan0643 ay hadi yaa benim için hiç farkı yok sağlıklı olsun yeter ama eşim büyük hayal kırıklığı yaşar böyle bir şey olursa perşembe kontrolüm var benim de bakalım😊
busyet2002 Sydaaslan sat 25 Ekim mi günümüz aynı sanırım benim kayma pıt pıt gibi değil de sanki bi yere dayanıyor gibi karnımın belli bi noktası sertleşiyor arada böyle bi şey yaşıyor musunuz?
busyet2002 Sydaaslan benim sanki bi yere dayanıyor gibi karnımın bi noktasında sertleşme oluyor sonra geçiyor acaba sizdede oluyor mu
Gulcan0643 Nisa58Sivas uygulamaya göre 24 temmuz sanırım ama ilk doğumum sezeryan olduğu için bu doğumum da sezeryan olur
Nisa58Sivas Gulcan0643 Benimde aynıda Sat o yüzden sorayım dedim sezeryanda 2 hafta erken mi alınıyor
Gulcan0643 Nisa58Sivas ilk gebeliğimde 39. Haftada sezeryan olmuştum nstde sancı yada açılmam yoktu o yüzden doktorum elinden geldiğince bekledi sezeryan için
Nisa58Sivas Gulcan0643 Anladım Yengeç olacaklar sanırım kuzucuklarımız Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhaatli olsunlarda nasıl olduğunun bir önemi yok 🌸
Gulcan0643 Nisa58Sivas Amin canım inşallah Allah ayıpsız kusursuz evlatlar nasip etsin hepimize insallah 😊🥰
OmerNfs Mom27agust ayyy hissetme baskı falan üstünde canımmm bende bugün bir kez hareket hissettim hatta kontrolümüz vardı doktor normal bu haftalardan sonra hissedeceksin dedi 🤍🫂
Sydaaslan busyet2002 yok canım öyle yasamıyorum bende anı harekette oturup kalkmada vs sancımsı bıseyler oluyo sadece yoksa şuan sukur kolay rahat gecıyo