Cimcime30 bak ben bu ay oynasın test yaptım ocak sonunda gördüm ama adet oldum sana anlatayım ben 7 yıl boyunca sürekli olsun diye uğraştım strese girdim hiç öyle son dönememiştim sonra rahimin birleşikti onu hallettim eşimin varikoseli vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra 6 ay geçti 2021′de mi olmuştu hatırlayamadım tam olarak 2021′de olması lazım 2022′de gebe kaldım ovulasyon testleri ile falan tam doğuma giderken ölü doğdu öyle doğduktan 5 ay korunduk zaten 2 ayı Yok 40′ı diyor Yok kanamasıydı derken 5 ay geçti 6 aya gelince korumayı bıraktık olmadı 2 ay daha denedik 2022′de ama 23′te şu anki oğlumu hamile kaldım ama hiç aklıma takmadım ovulasyon denemedim kafama da takmadım çok şükür oldu Instagram’da bir doktor var ismi aklıma gelmedi şimdi de onun dediği gibi ovulasyon strese sokar aklımızdan çıkarırsak adetten bitiminde iki günde bir 3 günde bir gün bir günde bir ilişki yaparsanız ve aklınızdan giderse strese girmezseniz oluyor 8 yıllık deneyimi bunu anladım kendimizde gebelik için hep stresten dolayı belirti arıyoruz bence belirti aramayalım akışına bırakalım gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah güzel haberlerle gelirsin