Selin_aydn023 Masal377 merhaba canım Elazığ da Fethi sekin hastanesinde erkek doktor Necati kaya kadin doktor miyase Mirzaoğlu çok iyi ve güler yüzlü doktor. Özel de mediline hospital gülen hoca ve doç dr ebru kavak özel klinik Hazar dağlı kavşağında
Bglmmrn Masal377 fethi sekin Necati kaya Tuğba karabulut Özelde medilinr Zeynep hoca Medikal cem hoca ve Sami hoca Özel klinik fethi hanay
Hllgns23 Masal377 merhabalar Medilines hospital Dr. Yaser Işık çok ilgili güler yüzlü ve bilgili kendisi kesinlikle tavsiye ederim
Another Hayat hastanesi Şükrü Özbörü devlet hastanesi Alican Koç ikisi de aşırı ilgili ve güler yüzlü aklımda herhangi bir soru işareti bırakmıyorlar sağolsunlar.
Seyma0323 Bglmmrn ben Zeynep hocaya 2 sene gittim ameliyatimida kendisi gerçekleştı.. maalesef sadece para tuzağı kendisidir. Herşey için pahlı testler yaptırırdı bana ve hep mal mulk konuşurdu
Seyma0323 Fatma Şeneş hanım gerçekten tavsiye ederim, doğumu o gerçekleştı medline hastenesinde çalışıyordu ama geçiş yaptı sanırım
gokturkefe Seyma0323 benimde sezaryen doğumumu yaptı kesi yerimi yamuk atmış ne alaka ömür boyu taşıyacağım izi yamuk atıyorsun doğumdan sonra da bazı komplikasyonlarım oldu ve beni direk sezeryana yönledirdi o an anlamıyorsun ama sonradan pişman oldum
Esradenizaltunbasss Yaser bey ile tesadüf eseri Çanakkale de aileme gittiğim de tanışmıştım alanında iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum daha yeni oraya geçti memnun kalacağınızdan şüphem yok :)